Connect with us

Life Style

Monica Columbeanu, purtatorul de cuvant al lui Nati Meir

Redactia Radar de Media

Published

on

Top Modelul, Monica Columbeanu este oficial purtatorul de cuvant al candidatului la prezidentiale monica columbeanuiNati Meir. Acesta si-a anunatat saptamana trecuta candidatura pentru Cotroceni intr-un show prezentat de Monica Columbeanu . La emisiunea “Un show pacatos”, de la Antena 1, Nati Meir a anuntat ca Monica Columbeanu a acceptat sa fie interfata lui in politica.

La randul sau, Monica Columbeanu a declarat ca va fi “interfata domnului Nati Meir”. “Am inteles ca functia mea ar fi de purtator de cuvant, asadar de transmitere de mesaje.

Voi fi interfata domnului Nati Meir, interfata domnului cu dumneavoastra”, a aratat Monica Columbeanu, precizand ca onorariul este “o chestiune confidentiala” si a acceptat aceasta functie pentru a pune in practica ceea ce a invatat la facultate. nati-meir

Monica Columbeanu a intretinut  show-ul de lansare a candidaturii la alegerile prezidentiale a lui Nati Meir care a avut loc miercuri seara trecuta, la Hotelul Radisson din Bucuresti, pentru suma de 10.000 de euro.

Spectacolul a fost colorat cu hora moldoveneasca si fotomodele care si-au primit leafa direct din mana lui Meir.  La eveniment au fost prezenti si Madalin Voicu, Danut Lupu si Irinel Columbeanu, care l-au incurajat pe fostul parlamentar PRM.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending