Connect with us

ALL MEDIA

Monica Dascălu aleargă pentru copiii abandonați ai României. Și tu te poți implica!

Published

on

Monica Dascălu este alături de copiii abandonați din România, așa că le va da o mână de ajutor prin participarea sa la Maratonul București din data de 5 octombrie.

”Pe 5 Octombrie îi voi susține pe cei care aleargă la Maratonul București, pentru ca fiecare dintre copiii abandonați din România să aibă o casă și o familie.
Susține și tu cauza Hope and Homes for Children România, și înscrie-te la Maratonul București în Team Hope.”, a scris vedeta Pro TV pe pagina sa de facebook.

Monica Dascalu

Organizația nonguvernamentală Hope and Homes for Children România militează pentru preluarea de către stat a programului de prevenire a separării copilului de familie și a celui de reintegrare în familiile naturale sau extinse și sprijină depolitizarea zonei protecției copilului, în favoarea profesionalismului și a continuității strategice.

”Fiecare alergător înscris ne aduce mai aproape de a oferi copiilor încă închişi în instituţii de tip vechi şansa la o casă adevărată şi o familie iubitoare. Haideţi şi voi! GO TEAM HOPE!”, au scris fondatorii asociației pe pagina de facebook.

Alte vedete care vor participa la Maratonul București sunt Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, Cristian Hrubaru, Chef Adrian Hadean, Zoli Toth.

Mai multe informații puteți găsi accesând adresa www.hhc.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/hhcromania.

Sursă foto: Facebook

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending