Monica Dascalu – din nou pe bancile scolii in cadrul Masterului "Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si a familiei" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Monica Dascalu – din nou pe bancile scolii in cadrul Masterului “Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si a familiei”

Published

on

Prezentatoarea emisiunii “Weekend cu Monica Dascalu”, in fiecare sambata si duminica de la ora 17:30 la ProTv International si a Stirilor ProTv de la ora 17:00 s-a intors pe bancile scolii. Monica Dascalu a redevenit studenta si urmeaza cursurile programului de Master “Evaluarea, Consilierea si Psihoterapia copilului, cuplului si a familiei” din cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii Bucuresti.

Dupa ce a terminat Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala la aceeasi Universitate, vedeta ProTv International a decis sa isi largeasca aria de cunostinte inntr-un domeniu care o pasioneaza de mult timp, declarand ca “sunt extrem de bucuroasa ca am ocazia sa imi dezvolt aptitudini de comunicare si sa inteleg profund relatiile interumane “, in acelasi timp dorindu-si sa isi imbogateasca si background-ul jurnalistic.

Am constatat ca transformările generate de migraţiile profesionale ale oamenilor duc la probleme care se rasfrang puternic in relatiile familiale, ajungand inclusiv la separari. De asemenea traim o perioada in care s-au intensificat si crizele de natura spirituală si in care au crescut atit frecventa abandonului şi abuzului copiilor dar si violenţa domestica. Toate acestea m-au condus catre alegerea cursului de Master pe care il urmez, mai ales ca regasesc practic aceste aspecte, zi de zi in munca mea atit la ProTv International cat si la Stirile ProTv de la ora 17:00”.

Astfel, Monica isi implineste o dorinta mai veche, pornind de la ideea ca o mai buna intelegere a acestor transformari o vor ajuta sa empatizeze mai bine cu cei care au aceste probleme si ii vor oferi suportul pentru a-si face si mai bine meseria de jurnalist.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending