IREAL. Monica Gabor a fost jefuită! I-au fost furate bijuterii în valoare de peste 200.000 de Euro - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

IREAL. Monica Gabor a fost jefuită! I-au fost furate bijuterii în valoare de peste 200.000 de Euro

Published

on

Monica Gabor, aflată în prezent în America, a fost jefuită zilele acestea și a rămas fără o mică avere. “Tezaurul” valorează aproximativ 200.000 de Euro.

Monica și-a încredințat bijuteriile în valoare de 200.000 de Euro plus suma de 10.000 de Euro bunei sale prietene aflată în România, Monica Apostol, pentru a avea grijă de ele. Fosta divă de la Izvorani i le-ar fi încredințat acesteia pe baza unui proces-verbal de predare-primire, la câteva zile după moartea mamei sale, Veronica Bulai.

Amica sa a fost, de altfel, şi cea care i-a adus la cunoştinţă faptul că a fost jefuită şi că a alertat poliţia. Potrivit mărturisirilor Mădălinei, hoţul este chiar fratele său, Daniel Apostol, dat în urmărire prin Interpol.

Dintre bijuteriile furate făceau parte nu mai puţin de cinci inele din aur, două cu diamante, printre care şi cel de logodnă, unul cu perlă şi smaralde, verigheta, şase lănţişoare din aur, cu diamante, din care patru erau ale fetiţei sale, o pereche de cercei cu diamante, o brăţară tot cu diamante, dar şi şase ceasuri de lux, printre care două Rolex. La acestea se adaugă şi suma de 10.000 de euro.

Mădălina Apostol, prietena Monicăi în casa căreia s-a produs jaful, nu-şi poate reveni din şoc, mai ales că făptaşul este chiar fratele său, Daniel. Acesata a declarat ca fratele său, Daniel, în vârstă de 37 de ani, fără o ocupaţie stabilă, a mai avut astfel de antecedente, în tinereţe, dar între timp se schimbase şi se aşezase la casa lui.

“A mai avut antecedente de acest gen, în adolescenţă. Acum este cap de familie şi am crezut că s-a schimbat, nu m-am gândit nici o clipă că ar putea să-mi facă una ca asta. M-a făcut de râs, nu ştiu cum o să mai dau ochii cu Moni… În fine, habar nu am unde se află fratele meu în acest moment, este de negăsit, tocmai de aceea vă trimit şi fotografia lui, pentru a putea fi depistat mai uşor. Îmi doresc din suflet să recuperăm măcar bunurile Monicăi, de ale mele sunt mai puţin interesată”, a dezvăluit Mădălina Apostol pentru libertatea.ro

Aflată la greu, Monica Gabor a apelat chiar la fostul său soț, Irinel Columbeanu, pentru a o ajuta să-și poată recupera bijuteriile furate.

“Monica este afectată, e normal să fie aşa. Nu înţeleg de ce nu a lăsat toate aceste bunuri la bancă, într-o cutie de valori, o costa cam o sută de euro pe an… Ea m-a sunat special să-mi spună ce i s-a întâmplat. Nu am avut cum să anunţ eu poliţia, nu aveam în ce calitate s-o fac. Sper ca aceste bunuri să fie recuperate… Sunt greu de vândut. Monica are acte la toate. Toate au fost primite de la mine, în afară de două ceasuri. Cea mai valoroasă piesă e ceasul de 75.000 de euro, un Rolex cu diamante, gravat cu numele ei şi dată când a împlinit 21 de ani, pe care i l-am făcut cadou. Cum ceasul e băgat în sistemul Rolex, acesta va putea fi identificat. Am făcut deja înştiinţare la Rolex. Printre altele, a mai dispărut un diamant pe care i l-am luat la botez, inelul de logodnă, verigheta, de fapt a treia verighetă, pentru că una e la mine, iar pe prima a pierdut-o pe plajă în primul an de căsnicie, în timp ce juca volei. Le-a trecut într-un proces-verbal şi i le-a predat prietenei sale după ce a înmormântat-o pe maică-sa. Valoarea acestor obiecte este inestimabilă. Dacă mi-ar fi cerut sfatul înainte, aş fi învăţat-o ce să facă cu ele”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru libertatea.ro.

Bijuterii furate Monica Gabor 1. Inel cu perlă şi smarald – 8.000 € 2. Verighetă – 5.000 € 3. Inel de logodnă – 20.000 € 4. Lanţ aur alb – 1.000 € 5. Colier Chopard cu diamante – 12.000 € 6. Lanţ aur – 1.000 € 7. Ceas Rolex personalizat – 75.000 € 8. Ceas Chopard cu diamante – 20.000 € 9. Ceas alb cu diamante – 15.000 € 10. Ceas Rolex cu diamante – 25.000 € 11. Cercei Chopard cu diamante – 3.000 €    

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending