Monica Gabor nu-şi mai revine după moartea mamei sale! Vezi prin ce clipe înfioratoare trece vedeta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Monica Gabor nu-şi mai revine după moartea mamei sale! Vezi prin ce clipe înfioratoare trece vedeta!

Published

on

Odată cu decesul mamei sale, în circumstanţe terifiante, pentru Monica Gabor viaţa s-a schimbat radical. Fotomodelul şi-a pierdut veselia de altădată, a renunţat la diversele recepţii, precum şi la ieşirile cu prietenele sale din America şi petrece mai tot timpul închisă în casă, în compania iubitului său, “Mr. Pink”, ori la fabrica unde se produce băutura energizantă a chinezului, informează Libertatea.

După ce a pierdut-o în instanţă pe Irina, fetiţa sa în vârstă de şase ani, în urma divorţului de milionarul Irinel Columbeanu, viaţa a pus-o din nou la încercare pe Monica Gabor.
La o lună de la decesul mamei sale, Veronica Bulai (foto), care a încetat din viaţă după ce un bolovan desprins din munţi i-a zdrobit capul, modelul s-a izolat de toată lumea şi preferă să stea închisă în apartamentul său din Century City, Los Angeles.

Singura persoană pe care o acceptă în casa a cărei chirie se ridică lunar la 14.000 de dolari este iubitul său chinez, “Mr. Pink”, şi uneori profesoara privată de limba engleză.

Monica a renunţat totodată şi la recepţii, precum şi la ieşirile cu prietenele sale la cumpărături. Ea s-a cufundat în muncă, pentru a trece mai uşor peste durerea pricinuită de pierderea mamei sale şi doar “forţată” de iubitul ei, “Mr. Pink”, ea mai iese pe uşă ca să ajungă la fabrica acestuia.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending