Connect with us

ALL MEDIA

Monica Jitariuc si Gabriela Lungu, jurati in cadrul festivalului Dubai Lynx

Avatar

Published

on

Festivalul Internațional de Creativitate Dubai Lynx este cel mai așteptat eveniment al industriei de publicitate și comunicare din Orientul Mijlocul și al Africii de Nord. În acest an, Monica Jitariuc și Gabriela Lungu , doi români cu vaste experiențe în Relații Publice vor juriza în categoria PR la Dubai Lynx.

Monica Jitariuc și Gabriela Lungu vor fi jurați în categoria PR la Dubai Lynx, festival ce premiază creativitatea din Orientul Mijlociu.

Monica Jitariuc, juratul festivalulul de creativitate, are peste 13 ani de experiență în marketing, publicitate și PR. A pus bazele și a condus departamentul de social media, unul dintre cele mai importante departamente de profil din industrie al companiei The Practice. Este de remarcat portofoliul impresionant de clienți și campaniile memorabile datorită cărora The Practice a primit numeroase nominalizări la competițiile de PR din țara și străinătate.

În portofoliul agenției THE PRACTICE se regăseste primul trofeu Cannes Lions din PR-ul românesc, dar și o suită de premii la cele mai relevante evenimente internaționale dedicate PR-ului.

Gabriela Lungu este președintele juriului de PR de la Dubai Lynx.Fondator al agenției The Practice, în urmă cu un an a decis să urmeze o carieră internațională acceptând oferta celor de la Webber Shandwick. La Dubai Lynx, În calitate de Președinte al Juriului de PR, ea va ține o prezentare despre “The Underdog Bet” și frumusețea poveștilor cu tâlc.

„Faptul că doi români vor juriza în categoria PR la Dubai Lynx e un mare compliment adus industriei locale si reputatiei sale de creator de trend. La nivel personal, e o confirmare că investiția de atenție, energie și strategie în promovarea PR-ului ca și categorie la Cannes, pentru a oferi o platformă de expresie și PR-ului romanesc, a fost una inspirată, cu consecințe faste la nivelul tuturor celorlalte festivaluri din portofoliul IAF și dincolo de ele”, a declarat Teodora Migdalovici, reprezentantul IAF in Romania.

Festivalul se va desfasura între 9 și 12 martie și va reuni liderii creativi ai lumii arabe.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending