Connect with us

Emisiuni

Monica Tatoiu povestește la „Refresh”, emisiunea Oanei Turcu, câteva dintre secretele ei

Published

on

Oana Turcu ii aşteaptă pe telespectatorii Antenei Stars la o nouă ediţie “Refresh”, în care invitata Monica Tatoiu poveşte multe dintre secretele ei.

În premieră, Monica îl prezintă la “Refresh by Oana Turcu” pe câinele ei antidrog pe care l-a scăpat de la moarte, adoptându-l. La 22 de ani, femeia de afaceri era să moară, fiind diagnostică cu o boală foarte gravă, iar la emisiunea moderată de Oana Turcu telespectatorii vor afla cum a reuşit ea să se vindece.

Unul dintre reproşurile pe care şi le va face toată viaţa este acela că, în tinereţe, şi-a supărat mama de multe ori:

“Mama e o sfântă, e o persoana foarte specială şi am chinuit-o foarte mult. Nu aveam niciun respect pentru valorile în care am fost crescută de mama mea. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat posibilitatea ca la 58 de ani să nu-mi fie ruşine cu mine. Şi asta e foarte important.”

S-a căsătorit prima oară la 22 ani cu un prieten de familie.

“Era o diferenţă foarte mare de vârstă între noi, 10 ani, şi o diferenţă de valori. Dumnezeu mi-a deschis o usa spre un alt tip de viata pe care, la momentul respectiv, n-am fost pregatita sa merg”.

Ce s-a întâmplat, de ce s-au despărţit şi cât a durat căsnicia Monicăi, telespectatorii Antenei Stars vor afla de la ora 16.00, la “Refresh” by Oana Turcu.

Şi tot încadrul ediţie Monica Tatoiu va vorbi şi despre tratamentul care a vindecat-o de cancer anul trecut:

“Tratamentul nu te vindecă .El creşte capacitatea organismului de a lupta cu dezechilibrele interioare care au aparut”, încheie ea.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending