Connect with us

Emisiuni

Monica Tatoiu si Raoul, gatesc “specialitatile casei” la Star Chef

Published

on

“Star chef”, emisiunea prezentată de maestrul bucătar Nicolai Tandşi Claudia Pătrăşcanu, la Antena Stars, îmbină două dintre lucrurile preferate ale românilor: mâncarea şi buna dispoziţie.

Invitaţii din 22 martieşi 23 martie (emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00) de la “Star Chef” sunt cântăreţul Raoul şi Monica Tatoiu. Fiecare vedetă a gătit “specialitatea casei lui”, Raoul – pui cu legume şi orez, iar Monica Tatoiu – varză cu cârnaţi.

Nicolai găteşte alături de vedete, iar Claudia este curioasa emisiunii, cea care îi provoacă pe invitaţi la poveşti, dar le şi caută prin sertare şi dulapuri. Pe Facebook, telespectatorii Antenei Stars pot vota prestaţia vedetelor, iar în funcţie de numărul de like-uri, este desemnat câştigătorul săptămânii.

Despre Raoul:
Claudia Pătrăşcanu: “M-am simţit foarte bine la Raoul, a fost extrem de ospitalier, nu mai ştia ce să ne pună pe masa. În timp ce Nicolai şi cu el găteau, eu, curioasă din fire, i-am deschis toate sertarele şi am descoperit că are peste 20 de cutii de rahat, tot felul de paste, şi specialităţi culinare, pe care le dăruieste prietenilor”.

Nicolai Tand: “Starurile participă cu plăcere la noi la emisiune, iar eu nu sunt aici să le critic, ci sa le spun diverse secrete, care ar putea imbunatati preparatul sau reduce timpul de gatire. Ei se simt bine, sunt relaxaţi.Pe Raoul îl ştiam de la televizor şi l-am cunoscut personal atunci când am filmat emisiunea. Ne-am simţit foarte bine, e un tip cu mult umor.”

Despre Monica Tatoiu:
Claudiu Pătrăşcanu: “Casa doamnei Tatoiu este wow, plină de obiecte vintage, tablouri deosebite, multe flori. De la ea am învăţat că tacâmurile de argint au proprietati antibacteriene şi şampania cea mai buna din lume se fabrică în România”.

Nicolai: “ Monica Tatoiu a făcut o varză foarte bună şi eu am plecat de la ea de acasă, cu oala. Nici acum nu i-am dat-o înapoi.Mi-a plăcut că este o femeie vioaie, găteşte mult, ştie să îmbine aromele, mirodeniile, vinurile cu mâncarea. Pentru Monica Tatoiu, bucăria este o treabă serioasă şi aleasă”.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau