Connect with us

EVENTS

Monitorul curbat Samsung S27D590C de 27” redefinește experiența de vizionare

Published

on

Reclame

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat monitorul curbat full HD S27D590C de 27”, dezvoltat pentru a îmbunătăți experiența de vizionare a utilizatorilor, se arată într-un comunicat emis de agenția de relații publice The Practice MSLGROUP.

„Noul nostru monitor curbat de 27” introduce noi standarde în privința experienței de vizionare a filmelor și a jocurilor prin ecranul curbat, funcțiile de divertisment, calitatea ridicată a imaginii și design-ul premium. Modelul S27D590C încorporează eforturile noastre pentru crearea unei experiențe de divertisment de neuitat”, a declarat Seoggi Kim, Senior Vice President al Visual Display Business, Samsung Electronics.

Spre deosebire de monitoarele tradiționale cu ecran plat, modelul S27D590C, prin design-ul său curbat, îmbunătățește experiența de vizionare, curbura monitorului fiind echivalentă cu cea a ochiului uman.

În plus, curbura ecranului lărgeşte câmpul vizual și oferă profunzime imaginii, astfel încât utilizatorii se pot bucura de o vizualizare panoramică și de senzația de efect 3D. Aceasta este intens experimentată în jocuri precum simulatoarele de raliuri, de zbor, jocurile cu aventuri sau de acțiune.

Modelul beneficiază de un unghi de vizibilitate de 178 de grade, atât orizontal cât și vertical, un contrast de 3000:1 şi o luminozitate de 350 cd/m2 .

Integrarea unor funcții îmbunătățite de divertisment duce experiența jocurilor și a conținutului multimedia la un alt nivel. Monitorul este echipat cu boxe încorporate de 5W, care le oferă utilizatorilor sunet stereo de înaltă calitate și un mod special pentru jocuri care poate fi activat printr-o simplă atingere a unui buton. Modul de jocuri detectează schimbările de pe ecran și corectează imaginile neclare, intensifică culorile și ajustează contrastul pentru o vizibilitate mai bună în timpul jocului.

Mihai Știrbu este Senior Editor și îi poți scrie la mihai.stirbu(a)radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending