Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din tara - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Morning ZU este cel mai ascultat matinal de radio din tara

Published

on

Buzdugan si Morar sunt oamenii alaturi de care Romania isi bea cafeaua in fiecare dimineata. Matinalul lor de la Radio ZU ocupa prima pozitie pe planurile urban si national in topul radiourilor comerciale.

In capitala, Morning ZU atinge audiente care le intrec pe ale oricarui alt matinal de radio. Informatiile sunt confimate de cel mai recent studiu realizat de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL in perioada 13 ianuarie – 27 aprilie, se arata intr-un comunicat, remis Radar de Media. 

Acelasi studiu confirma si pozitia lui ZU ca lider general al audientelor din Bucuresti. Postul de radio isi mentine pozitia inca din prima zi. De atunci sunt 6 ani. In tot acest timp, Buzdugan, Morar si colegii lor au transformat Radio ZU intr-un fenomen. ZU a reusit sa arate ca posibilitatile radioului sunt de-a dreptul infinite.

Nu mai este de mult vorba doar despre muzica si informatie. Este nevoie si de emotie, pentru ca cei care au simtit emotia transmisa de Buzdugan si Morar i-au ridicat pe primul loc. Au ales sa isi petreaca diminetile alaturi de cei doi si au vorbit despre asta si prietenilor lor.

Proiecte precum ZU TV, ZU Music Awards sau Forza ZU nu s-ar fi realizat fara emotia pe care ascultatorii au gasit-o in discursurile matinalilor de la ZU. Premiile muzicale gandite de echipa ZU au schimbat perceptia romanilor din fata televizoarelor despre cum trebuie sa se desfasoare o astfel de gala. Forza ZU a ajuns la a 4-a editie anuala, iar cu timpul a devenit un eveniment din ce in ce mai spectaculos. A inceput cu titlul de „cel mai mare karaoke” si a ajuns acum „cel mai mare concert din Romania” cu 100.000 de oameni in fata scenei in 2013 si un stadion plin in 2014.2013.01.21 Morar si Buzdugan

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending