Connect with us

Radio

Morning ZU, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României, pleacă în RadioAventură

Buzdu și Morar, împreună cu Emma, Vlad și Tea, echipa imbatabilă a matinalului Radio ZU, pornesc într-o nouă aventură prin România, timp de 2 săptămâni, in intervalul 9-21 iulie.

Published

on

Reclame

Pe lista celor cinci fantastici se află 10 orașe și peste 3000 de kilometri de parcurs, într-o aventură de descoperire a unor locuri inedite din România dar și de a dansa pe MuzicaAia live cu ascultătorii. 

RadioAventura, călătoria de redescoperire a României în autorulotă, a ajuns la a treia ediție și înseamnă o experiența inedită pentru ascultători, care 24/24 sunt conectați cu DJ lor favoriți pe platforma dedicată de pe site-ul Radio ZU. Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, dar și pe TikTok-ul Radio ZU.

Înainte de a pleca în RadioAventura verii 2023, echipa Morning ZU va transmite matinalul de vineri 7 iulie din Piața Victoriei, dinamismul și efervescența celor cinci, potrivindu-se perfect cu dinamica locației.  

Edițiile anterioare ale RadioAventurii au prilejuit momente memorabile, pline de emoție, neprevăzut dar și amuzament, reamintindu-le ascultătorilor Radio ZU cât de fain este sa fii călător în România.

Ascultătorii Radio ZU sunt invitați, ca de fiecare dată, să dea boxele la maximum ca să asculte cea mai bună muzică și să ia parte la o experiență unică, RadioAventura verii 2023. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending