Connect with us

Radio

Morning ZU, matinalul de la ZU este  cel mai ascultat matinal de radio pe publicul comercial din România

Published

on

Foto credit: Radio Zu

Veștile bune continuă să vină din partea Radio ZU care, potrivit rezultatelor celui mai recent Studiu de Audiență Radio, continuă să difuzeze cel mai ascultat matinal de radio pe publicul comercial din România. Morning ZU reușește o performanță remarcabilă, înregistrând o creștere de market share față de toamna 2021 de +16%, la nivelul targetului comercial pe Bucuresti.
120.500 ascultători unici pe București aduc matinalul ZU pe locul 1 în topul preferințelor de ascultare la nivelul posturilor private.
La nivelul publicului comercial din urban, Morning ZU este cel mai ascultat matinal cu o cotă de piață de 17.1%, o performanță de asemenea remarcabilă, Morning ZU atingând cel mai mare nivel din ultimii 3 ani.
Creșteri semnificative se înregistrează și la nivelul publicului național. Comparativ cu primăvara 2021, numărul ascultătorilor unici Morning ZU a crescut în acest val cu +10%, iar numărul sferturilor de oră ascultate în acest val este cu +15% mai mare decât în valul similar din 2021.
„ZU ROCKS ROMANIA!🤘💚 NOI NU SUNTEM CEI MAI BUNI OAMENI DE RADIO DIN ROMÂNIA. Dar matinalul de la ZU este din nou, după 5 ani de zile, cel mai ascultat matinal de radio pe publicul comercial din România. Și, pe linie, pe toate celelalte targeturi: publicul comercial din orașele României și publicul comercial din București. Dar știu că asta nu contează pentru voi Eu știu că sunt tot felul de tipi care se autoproclamă cei mai buni oameni de radio din România, salvatorii “aerului” etc…

Să știți că noi nu suntem cei mai buni oameni de radio din România. Noi suntem doar o echipă de oameni.. Și de asta ai nevoie ca să faci un radio. Nu de cei mai buni. Nici măcar de oameni de radio.

Doar de oameni. Și ăsta e ZU. Un radio de oameni. Vă mulțumim că ne sunteți oameni.”, a transmis Mihai Morar după aflarea rezultatelor.
Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending