Connect with us

Analize Audiente TV

Mort sau viu? Aliat sau dușman? Totul se complică în CLANUL! Episodul a fost lider de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Nimic nu va mai fi la fel și viața nimănui nu va rămâne neschimbată. Cu fiecare episod, acțiunea din serialul CLANUL capătă noi dimensiuni și personajele trec prin situații din ce în ce mai neprevăzute. Aseară, românii au trăit cu sufletul la gură momentele dificile prin care a trecut Tudor Achim care a văzut moartea cu ochii și cele în care David a învățat că trebuie să-l mintă pe Tătuțu pentru a supraviețui unui pericol iminent.

Bebe Măcelaru a decis că este vremea ca Giani să moară, după ce a primit de la protejatul lui, David, adresa exactă la care se află cel care i-a pus fata în pericol. Fără să stea pe gânduri, i-a trimis pe Sergiu și pe Tudor să-i încheie viața celui care cândva îi era apropiat. Ce nu a luat în calcul a fost probabilitatea de a-l pune pe David față în față cu un pistol care i-ar putea încheia viața și scurtul parteneriat dintre băiatul lui și Tudor, cel care simțea nevoia să îi mulțumească polițistului pentru faptul că i-a fost aproape mamei lui.

Rezultatul? Bebe Măcelaru simte gustul rece al unei aparente trădări: ”Băieții mei mă-nșeală. Mă face toți pe la spate”, Tudor și David au împărțit pentru câteva secunde aceeași dorință de a supraviețui: ”Suntem chit. Oricum nu m-ai văzut” și Tudor va trebui să lupte cu durerea pentru a-și reveni din împușcătura dură pe care și-a aplicat-o.

Dacă pentru unii viața s-a încheiat, Giani fiind ars de către Sergiu și păstrând astfel cu el, în mormânt, secretul despre fratele aparent mort al lui Tudor, pentru alții, a fost o a doua șansă la fericire: Luminița și-a păstrat restaurantul, iar Lascu și-a obținut banii mult visați pe chirie. Viața merge înainte, însă semnele sunt clare: multe lucruri vor continua să se schimbe în următoarele secvențe.

Cel de-al treilea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 22:56. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.0 puncte de rating și 22.5% cotă de piață, față de locul 2, ANTENA 1 care avea 7.7 puncte de audiență și 21.5% share.

Doar o săptămână a mai rămas până la noul episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
Reality Show3 ore ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special8 ore ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Reality Showo zi ago

Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker în ediția de ieri America Express Diseară, Irina va acorda imunitatea mare a etapei a șasea

AUDIENȚE TVo zi ago

Clanul a fost aseară în topul preferințelor telespectatorilor! Serialul a fost lider absolut de audiență

Serialeo zi ago

Telespectatorii sunt gata de o nouă porție triplă de râs, marca Las Fierbinți!

Reality Show3 zile ago

Începe etapa a șasea în competiția America Express, cu probe de foc pe Drumul Soarelui Vlad Huidu: ”Simțeam că nu mai pot să respir!”        

AUDIENȚE TV4 zile ago

Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

Reality Show5 zile ago

Marele anunț KANAL D a făcut toți românii fericiți! O lovitură de grație pentru PRO TV! Telespectatorii au felicitat celebrul post: „Sunt convins ca o sa fie un show la cel mai inalt nivel aşa cum doar @kanaldromania reuşeşte de fiecare dată! Abia aştept! ”

Platforma Online TV5 zile ago

Noutățile lunii decembrie pe Disney+

TV Divertisment Show5 zile ago

Începe etapa KO-urilor la Vocea României! Theo Rose: „Mă doare stomacul când vorbesc cu tine”

Emisiuni5 zile ago

Andrew Tate primul interviu televizat după ce a ieșit din închisoare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Facebook

Advertisement

IN Trending