miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăEVENTSMoș Crăciun a ajuns în satul său

  Moș Crăciun a ajuns în satul său

  Moș Crăciun și Spiridușii lui au sosit la casa lor din România și deja s-au apucat de împachetat cadourile pe care cel mai simpatic și darnic moș din lume le va duce tuturor copiilor care au fost cuminți pe parcursul anului.

  Uitându-se în platforma sa de rezervări de pe https://satulluimoscraciun.ro/rezervari-satul-lui-mos-craciun/ Moș Crăciun a rămas pur si simplu uimit de numărul de uriaș de rezervări făcute până în acest moment, motiv pentru care Moșul cel bun vă mulțumește și este pregătit să vă vadă pe toți începând cu data de 20 Noiembrie.

  Satul lui Moș Crăciun se află la Negrești – Jud. Neamț, iar vizitarea parcului tematic se face ghidat de către elfii lui, în grupuri care nu pot depăși 30 de persoane pentru fiecare interval orar. Durata unui tur plin de magie este de 30 de minute și include Casa Moșului, Căsuța Spiridușilor și Atelierul de Jucării.

  Vreți să lăsați Moșului o scrisoare, prin care să-i spuneți ce vă doriți, cu toate că știm cu toții că el știe deja? Aici se află un oficiu poștal personalizat, special amenajat, unde acesta este gata să le primească și să afle doleanțele tuturor.

  Lucian Zavoianu -Reporter

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Lucian Zavoianu -Reporter
  Lucian Zavoianu -Reporterhttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente