Connect with us

A-Z NEWS

Moş Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru Radio 21, Europa FM şi Vibe FM (galerie foto)

Published

on

Reclame

Anul acesta, cele trei radiouri surori Radio 21, Europa FM şi Vibe FM l-au chemat pe Moş Crăciun în Clubul The Gang să petreacă împreună cu veselie pe cea mai bună muzică, alături de invitați de seamă. Rând pe rând, și-au făcut apariția la eveniment nume importante în industria muzicală, prieteni şi colaboratori apropiaţi printre care: Călin Goia, solistul trupei Voltaj, băieții de la Bere Gratis, Gabriel Cotabiță, Andreea Bălan, Keo, Smiley, Alex Velea, Corina, Alexandra Ungureanu, Matteo, Bitză, Mihai Gruia de la Akcent, băieții de la Alb și Negru, Don Boxer și mulți alții.

Aceștia au fost întâmpinați cum se cuvine de gazdele evenimentului: Cristina Zegheru, Marius Furdui, Director adjunct Europa FM, Alexandru Macavei, Directorul executiv Radio21, precum și de întreaga echipă.
Startul petrecerii a fost dat de Monica Anghel, cea care i-a cântat lui Moş Crăciun câteva coveruri. Atmosfera s-a încins mai târziu în momentul în care alături de Monica a urcat pe scenă orchestra Mahala Rai Banda. Toţi invitaţii au intrat într-o horă pe cinste şi s-au bucurat de muzică lăutarească de calitate.
După ce Europa FM i-a demonstrat lui Moş Crăciun faptul că se ţine de cuvânt şi că promovează cea mai bună muzică din ’80 până azi, a venit şi rândul celor de la Radio 21 să întreţină atmosfera cu un back to back celebru în FM-ul românesc şi cu surprize de proporţii.

Radio 21, relansat acum o lună cu o imagine nouă şi un mesaj fresh, şi-a surprins plăcut invitaţii cu noua sa echipă, formată din DJi renumiţi, oameni tineri, plini de pasiune, care au făcut deja dovada talentului lor, atât în ţară, cât şi peste hotare. Paul “Combinatozaurul” şi Ioana, aka Cristina, cunoscuţii actori din Maximia, alături de colegul lor Bogdan, care dau zilnic “Bine dimineaţa” au fost principalii susţinători ai noului manifest al radioului: ,,Simply Positive”.

DJ Optick, Vali Bărbulescu, gazdele celei mai ascultate emisiuni de party din România, Dj Andi şi Liviu Hodor de la Request 629, cât şi Giulia, sexy-solista trupei DJ Project şi gazda emisiunii de seară de la Radio 21, alături de ceilalţi colegi ai lor, au transmis tuturor invitaţilor o stare de optimism generală. Şi totul pe ritmurile frenetice ale celor mai noi piese electro, mixate magistral de către DJ Andi şi Liviu Hodor.

Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV5 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending