Connect with us

ALL MEDIA

Moş Crăciun a venit anul acesta mai devreme pentru Radio 21, Europa FM şi Vibe FM (galerie foto)

Published

on

 

Anul acesta, cele trei radiouri surori Radio 21, Europa FM şi Vibe FM l-au chemat pe Moş Crăciun în Clubul The Gang să petreacă împreună cu veselie pe cea mai bună muzică, alături de invitați de seamă. Rând pe rând, și-au făcut apariția la eveniment nume importante în industria muzicală, prieteni şi colaboratori apropiaţi printre care: Călin Goia, solistul trupei Voltaj, băieții de la Bere Gratis, Gabriel Cotabiță, Andreea Bălan, Keo, Smiley, Alex Velea, Corina, Alexandra Ungureanu, Matteo, Bitză, Mihai Gruia de la Akcent, băieții de la Alb și Negru, Don Boxer și mulți alții.

Aceștia au fost întâmpinați cum se cuvine de gazdele evenimentului: Cristina Zegheru, Marius Furdui, Director adjunct Europa FM, Alexandru Macavei, Directorul executiv Radio21, precum și de întreaga echipă.
Startul petrecerii a fost dat de Monica Anghel, cea care i-a cântat lui Moş Crăciun câteva coveruri. Atmosfera s-a încins mai târziu în momentul în care alături de Monica a urcat pe scenă orchestra Mahala Rai Banda. Toţi invitaţii au intrat într-o horă pe cinste şi s-au bucurat de muzică lăutarească de calitate.
După ce Europa FM i-a demonstrat lui Moş Crăciun faptul că se ţine de cuvânt şi că promovează cea mai bună muzică din ’80 până azi, a venit şi rândul celor de la Radio 21 să întreţină atmosfera cu un back to back celebru în FM-ul românesc şi cu surprize de proporţii.

Radio 21, relansat acum o lună cu o imagine nouă şi un mesaj fresh, şi-a surprins plăcut invitaţii cu noua sa echipă, formată din DJi renumiţi, oameni tineri, plini de pasiune, care au făcut deja dovada talentului lor, atât în ţară, cât şi peste hotare. Paul “Combinatozaurul” şi Ioana, aka Cristina, cunoscuţii actori din Maximia, alături de colegul lor Bogdan, care dau zilnic “Bine dimineaţa” au fost principalii susţinători ai noului manifest al radioului: ,,Simply Positive”.

DJ Optick, Vali Bărbulescu, gazdele celei mai ascultate emisiuni de party din România, Dj Andi şi Liviu Hodor de la Request 629, cât şi Giulia, sexy-solista trupei DJ Project şi gazda emisiunii de seară de la Radio 21, alături de ceilalţi colegi ai lor, au transmis tuturor invitaţilor o stare de optimism generală. Şi totul pe ritmurile frenetice ale celor mai noi piese electro, mixate magistral de către DJ Andi şi Liviu Hodor.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending