Connect with us

ALL MEDIA

Moş Crăciun îi testează pe finaliştii Selecţiei Natioanle Eurovision 2011 la “Ne Vedem la TVR”

Published

on

 

Sâmbătă, 25 decembrie, 2010, TVR 1 a programat de la ora 14.20 o ediţie specială a emisiunii Ne vedem la TVR, în care invitaţi vor fi Moş Crăciun, ajutoarele sale şi finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011.

Într-un decor special, de sărbătoare, ei vă invită să petreceţi prima zi de Crăciun, împreună, cu voie bună, glume, surprize şi cele mai frumoase colinde româneşti şi internaţionale. Totul va fi făcut sub pretextul unui concurs în care finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011 vor fi supuşi unor probe de perspicacitate, cultură generală şi, desigur, cântat de colinde. Spre deosebire de Selecţia Naţională ce va fi organizată în noaptea de Revelion, evoluţia de acum a concurenţilor nu va fi jurizată de telespectatori (prin televoting) sau de specialişti în domeniul muzical, ci de către patru „crăciunei” conduşi de Mary Christmas (Adriana Trandafir), preşedinta juriului. Pentru că Moşul (Eugen Cristea) este foarte ocupat în această zi, el şi-a delegat ajutoarele să asculte şi apoi să noteze, în mod inedit, evoluţia fiecărui concurent.

Gazda emisiunii, Marina Almăşan, va avea ca invitaţi speciali pe Paula şi Ovi, cei care au ocupat locul trei la concursul Eurovision 2010. Ei au pregătit telespectatorilor un colind special în care interpretarea Paulei va fi una mai puţin obişnuită publicului. Despre ce este vorba şi, mai ales, care dintre finaliştii Eurovision a câştigat originala competiţie urmează să aflaţi în prima zi de Crăciun, la TVR 1, urmărind această ediţie de sărbătoare a emisiunii Ne vedem la TVR.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare eveniment media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending