Connect with us

ALL MEDIA

Moş Crăciun îi testează pe finaliştii Selecţiei Natioanle Eurovision 2011 la „Ne Vedem la TVR”

Published

on

Sâmbătă, 25 decembrie, 2010, TVR 1 a programat de la ora 14.20 o ediţie specială a emisiunii Ne vedem la TVR, în care invitaţi vor fi Moş Crăciun, ajutoarele sale şi finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011.

Într-un decor special, de sărbătoare, ei vă invită să petreceţi prima zi de Crăciun, împreună, cu voie bună, glume, surprize şi cele mai frumoase colinde româneşti şi internaţionale. Totul va fi făcut sub pretextul unui concurs în care finaliştii la Selecţia Naţională Eurovision 2011 vor fi supuşi unor probe de perspicacitate, cultură generală şi, desigur, cântat de colinde. Spre deosebire de Selecţia Naţională ce va fi organizată în noaptea de Revelion, evoluţia de acum a concurenţilor nu va fi jurizată de telespectatori (prin televoting) sau de specialişti în domeniul muzical, ci de către patru „crăciunei” conduşi de Mary Christmas (Adriana Trandafir), preşedinta juriului. Pentru că Moşul (Eugen Cristea) este foarte ocupat în această zi, el şi-a delegat ajutoarele să asculte şi apoi să noteze, în mod inedit, evoluţia fiecărui concurent.

Gazda emisiunii, Marina Almăşan, va avea ca invitaţi speciali pe Paula şi Ovi, cei care au ocupat locul trei la concursul Eurovision 2010. Ei au pregătit telespectatorilor un colind special în care interpretarea Paulei va fi una mai puţin obişnuită publicului. Despre ce este vorba şi, mai ales, care dintre finaliştii Eurovision a câştigat originala competiţie urmează să aflaţi în prima zi de Crăciun, la TVR 1, urmărind această ediţie de sărbătoare a emisiunii Ne vedem la TVR.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending