Connect with us

ALL MEDIA

Moş Crăciun prezintă Dăruieşti şi câştigi, la Pro Tv

Published

on

 

În seara de Ajun, Moş Crăciun poposeşte la Pro Tv. Florin Busuioc, gazda emisiunii Dăruieşti şi câştigi din acest sezon, predă ştafeta lui Moş Crăciun, care va prezenta ultima ediţie a emisiunii vineri, 24 decembrie, de la 18:00.

„Toţi oamenii pe care i-am cunoscut în ediţiile din acest an Dăruieşti şi câştigi sunt nişte învingători adevăraţi. Ei sunt cei care în mod real au trecut prin greutăţi inimaginabile si care nu s-au plâns, (chiar dacă poate au plâns) că viaţa e nedreaptă.

După fiecare lovitură primită s-au ridicat şi-au pornit mai departe cu o îndârjire şi o forţă pe care mulţi dintre noi nu le avem. Mie, personal, fiind acum şi implicat direct în acest proiect, aceşti oameni mi-au modificat într-un fel sistemul de valori. Talentul lor, determinarea cu care înfruntă greutăţile, demnitatea cu care trec prin viaţă merită din partea noastră mai mult respect decât toţi mai marii zilei din ţara asta”, a mărturisit Busu, profund impresionat de oamenii pe care i-a cunoscut prin intermediul acestei emisiuni.

În cele opt ediţii pe care le-a avut emisiunea Dăruieşti şi câştigi anul acesta au fost acordate premii în valoare de aproximativ 50.000 de euro. În ultima ediţie, difuzată de Pro Tv mâine, de la 18:00, alţi patru tineri pe care viaţa i-a încercat din greu vor fi ajutaţi să iasă din impas, da data aceasta, chiar prin intermediul lui Moş Crăciun. Corul Do Re Mi, Natalia Barbu, Acapela şi Loredana sunt artiştii care vor încânta telespectatorii la final de sezon.

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending