Connect with us

A-Z NEWS

Moş Crăciun prezintă Dăruieşti şi câştigi, la Pro Tv

Published

on

În seara de Ajun, Moş Crăciun poposeşte la Pro Tv. Florin Busuioc, gazda emisiunii Dăruieşti şi câştigi din acest sezon, predă ştafeta lui Moş Crăciun, care va prezenta ultima ediţie a emisiunii vineri, 24 decembrie, de la 18:00.

„Toţi oamenii pe care i-am cunoscut în ediţiile din acest an Dăruieşti şi câştigi sunt nişte învingători adevăraţi. Ei sunt cei care în mod real au trecut prin greutăţi inimaginabile si care nu s-au plâns, (chiar dacă poate au plâns) că viaţa e nedreaptă.

După fiecare lovitură primită s-au ridicat şi-au pornit mai departe cu o îndârjire şi o forţă pe care mulţi dintre noi nu le avem. Mie, personal, fiind acum şi implicat direct în acest proiect, aceşti oameni mi-au modificat într-un fel sistemul de valori. Talentul lor, determinarea cu care înfruntă greutăţile, demnitatea cu care trec prin viaţă merită din partea noastră mai mult respect decât toţi mai marii zilei din ţara asta”, a mărturisit Busu, profund impresionat de oamenii pe care i-a cunoscut prin intermediul acestei emisiuni.

În cele opt ediţii pe care le-a avut emisiunea Dăruieşti şi câştigi anul acesta au fost acordate premii în valoare de aproximativ 50.000 de euro. În ultima ediţie, difuzată de Pro Tv mâine, de la 18:00, alţi patru tineri pe care viaţa i-a încercat din greu vor fi ajutaţi să iasă din impas, da data aceasta, chiar prin intermediul lui Moş Crăciun. Corul Do Re Mi, Natalia Barbu, Acapela şi Loredana sunt artiştii care vor încânta telespectatorii la final de sezon.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending