miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăEVENTSMoș Crăciun vine la concert, la Berăria H

  Moș Crăciun vine la concert, la Berăria H

  Toți amatorii de distracție și de fapte bune sunt așteptați la o petrecere cu daruri pentru copiii nevoiași, la care participă și Moș Crăciun: Marți, 12 decembrie 2023, de la ora 17.00, la Berăria H din Parcul Herăstrău.

  Laura Stone, PR-ul vedetelor de succes, s-a întâlnit cu Moș Crăciun și cu un elf de încredere al acestuia, pentru a pune la cale unul dintre cele mai frumoase evenimente dedicate copiilor nevoiași.

  Marți, la Berăria H, în Parcul Herăstrău din București, lumea bună se adună de la ora 17.00, pentru socializare, iar de la ora 19.45 va începe un show extraordinar, cu intrarea liberă, la care sunt invitați toți cei care vor prelua locul Moșului, dăruind din inimă pentru copiii nevoiași.
  Ovidiu Niculescu și White Mahala vor concerta cu scop caritabil, iar lor li se vor alătura alte nume importante ale muzicii. „Vom avea voci de operă minunate: soprana Gabriela Alexandra Florea și Olga Balan, avem colinde cântate superb, în stil tradițional, de Preoții din Râmnicu Vâlcea, muzică populară, cu Marian Haiducul. Avem un câștigător X Factor, Tudor Turcu, avem folk și blues, dar și rock, cu trupele Sigur că Da și Magnificii. Avem și un grup coral de copii, Prestissimo, avem câte ceva pentru gustul fiecăruia din public, un amalgam care nu va plictisi, care va face bucuria sărbatorilor de iarnă și mai frumoasă, pentru că vine Moșul pe Motoare, cu Ride&Ride!”, spune Laura Stone, coordonatoarea evenimentului, care va avea multe alte surprize pentu public și pentru copiii sprijiniți de Fundaț Inimă pentru Inimă.


  Vor mai cânta Corrado Puliatti, Luana Toader, Daria Rebeca Caltea, Alesia Munteanu, iar show-ul va fi prezentat de magnificii Giani Coman și Alina Roxana Ionescu.
  Toți cei care se vor bucura împreună de această seară minunată vor putea aduce, astfel, un zâmbet plin de speranță pe chipurile celor peste 100 de copii din centrele Fundației Inimă pentru Inimă, care se află sub coordonarea Lidiei Dobre. Copiii vor oferi publicului, rândul lor, cântece și numere de dans, felicitări, icoane și podoabe de Crăciun realizate de mânuțele lor.
  Accesul la eveniment este gratuit. Bunătatea nu costă nimic, iar bucuria de a da este neprețuită.
  Tocmai de accea, organizatorii evenimentului, în colaborare cu Moș Crăciun, eu pregătit urne
  speciale pentru donații, în sală. Toți cei interesați sunt așteptați la Berăria H, marți, 12 decembrie, de la ora 17.00. Rezervările se fac pe https://berariah.ro .

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente