Connect with us

A-Z NEWS

Motiunea de Cenzura, in direct la TVR 1,TVR Info, Realitatea TV, Antena 3, B1 si OTV (motinunea a fost respinsa)

Published

on

Reclame

La Parlament a început dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie la adresa guvernului Boc. Dezbaterile vor fi urmate de votul asupra moţiunii. Motiunea este transmisa in direct pe posturile TVR 1, TVR International, Realitatea TV, Antena 3, B1 si OTV.

TVR Info va transmite dezbaterea Motiunii de Cenzura, in direct, fara intreruperi de transmisie.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, sunt necesare 236 de voturipentru, din totalul celor 471 de parlamentari. După încheierea dezbaterilor, urmează votul secret cu bile. În total, grupurile PSD şi PNL au 212 parlamentari.

Update:

La Parlament se desfăşoară şedinţa în care are loc dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie la adresa guvernului Boc. Dezbaterile vor fi urmate de votul asupra moţiunii. Senatorul PSD Dan Şova a citit textul moţiunii în plenul Parlamentului, iar primul ministru Emil Boc a susţinut punctul de vedere al Guvernului faţă de moţiunea de cenzură.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, sunt necesare 236 de voturi pentru, din totalul celor 471 de parlamentari. După încheierea dezbaterilor, urmează votul secret cu bile. În total, grupurile PSD şi PNL au 212 parlamentari.

Începerea dezbaterilor a fost întârziată de intervenţiile parlamentarilor PSD, care au vorbit despre semnăturile strânse de la populaţie în susţinerea moţiunii de cenzură. Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, i-a solicitat preşedintelui de şedinţă, Mircea Geoană, să nu mai permită intervenţiile în afara procedurii parlamentare, însă solicitarea nu a fost aprobată.

Moţiunea de cenzură nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, obţinând doar 219 de voturi exprimate. Numărul necesar de voturi era de 236.

Dezbaterea moţiunii s-a desfăşurat sub presiunea a 30.000 de sindicalişti care au protestat în Capitală. Protestele, începute paşnic, au degenerat şi s-au înregistrat ciocniri între demonstranţi şi forţele de ordine. Câţiva protestatari au fost reţinuţi şi a fost nevoie şi de intervenţia echipajelor de ambulanţă.

Sursa: TVR.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. andrei

    27 octombrie 2010 at 15:52

    Frumos circ a mai organizat PSD astazi cu motiunea aia. Iar a fraierit cu niste banuti cateva zeci de mii de oameni sa vina „sa protesteze”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending