Connect with us

ALL MEDIA

Motiunea de Cenzura, in direct la TVR 1,TVR Info, Realitatea TV, Antena 3, B1 si OTV (motinunea a fost respinsa)

Published

on

 

La Parlament a început dezbaterea moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie la adresa guvernului Boc. Dezbaterile vor fi urmate de votul asupra moţiunii. Motiunea este transmisa in direct pe posturile TVR 1, TVR International, Realitatea TV, Antena 3, B1 si OTV.

TVR Info va transmite dezbaterea Motiunii de Cenzura, in direct, fara intreruperi de transmisie.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, sunt necesare 236 de voturipentru, din totalul celor 471 de parlamentari. După încheierea dezbaterilor, urmează votul secret cu bile. În total, grupurile PSD şi PNL au 212 parlamentari.

Update:

La Parlament se desfăşoară şedinţa în care are loc dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură iniţiată de opoziţie la adresa guvernului Boc. Dezbaterile vor fi urmate de votul asupra moţiunii. Senatorul PSD Dan Şova a citit textul moţiunii în plenul Parlamentului, iar primul ministru Emil Boc a susţinut punctul de vedere al Guvernului faţă de moţiunea de cenzură.

Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată, sunt necesare 236 de voturi pentru, din totalul celor 471 de parlamentari. După încheierea dezbaterilor, urmează votul secret cu bile. În total, grupurile PSD şi PNL au 212 parlamentari.

Începerea dezbaterilor a fost întârziată de intervenţiile parlamentarilor PSD, care au vorbit despre semnăturile strânse de la populaţie în susţinerea moţiunii de cenzură. Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, i-a solicitat preşedintelui de şedinţă, Mircea Geoană, să nu mai permită intervenţiile în afara procedurii parlamentare, însă solicitarea nu a fost aprobată.

Moţiunea de cenzură nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, obţinând doar 219 de voturi exprimate. Numărul necesar de voturi era de 236.

Dezbaterea moţiunii s-a desfăşurat sub presiunea a 30.000 de sindicalişti care au protestat în Capitală. Protestele, începute paşnic, au degenerat şi s-au înregistrat ciocniri între demonstranţi şi forţele de ordine. Câţiva protestatari au fost reţinuţi şi a fost nevoie şi de intervenţia echipajelor de ambulanţă.

Sursa: TVR.ro

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. andrei

    27 octombrie 2010 at 15:52

    Frumos circ a mai organizat PSD astazi cu motiunea aia. Iar a fraierit cu niste banuti cateva zeci de mii de oameni sa vina “sa protesteze”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending