Connect with us

ENTERTAINMENT

Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars: „Ce să caut aici când toată lumea știe joaca”

Published

on

FOTO PRO TV
Reclame

Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars. Emisiunea reunește în Republica Dominicană multe vedete participante la edițiile anterioare ale show-ului, însă artistul nu a mai vrut să audă de o revenire a sa, excluzând din start să mai intre în competiția ale cărei filmări au început.

Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars. După ce Roxana Ciuhulescu a mărturisit că a refuzat să se întoarcă în Republica Dominicană, „inamicul” său numărul unul de la ediția din 2022 i-a urmat și el exemplu.

Motivul pentru care CRBL nu participă la Survivor All Stars

Motivele nu au fost de sănătate, cum s-ar gândi mulți, pentru că este total refăcut după accidentul de motocicletă survenit în urmă cu câteva luni, ci nu ar mai avea ce să demonstreze acolo.

Nu aveam motiv să mai merg. Am fost a doua oară, cum ar veni. Ce să caut aici când toată lumea știe joaca și merg doar pentru televiziune?”, a spus Crbl, pentru Cancan.ro.

Eduard Mihail Andreianu, alias CRBL, a specificat chiar că accidentul suferit în  luna august a anului trecut, în localitatea Hațeg, nu are nicio legătură cu nearticiparea sa la Survivor. În prezent, coregraful circulă cu dovadă, pe care e nevoit să o reînnoiască lunar, până la finalizarea procesului.

Accidentul moto nu are legătură cu asta. M-am refăcut. Trăim în România, cum să se rezolve? Un an va mai dura cel puțin. Circul cu dovada, o reînnoiesc din lună în lună, până începe și se termină procesul. Doar așteptăm să treacă timpul și se va rezolva”, a completat acesta.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending