Connect with us

ENTERTAINMENT

Motivul pentru care Ionuţ Iftimoaie a abandonat de urgență Survivor. Fostul luptător K1 are probleme mari cu legea!

Un dezvoltator imobiliar sare la gâtul sportivului

Published

on

Reclame

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Ionuț Iftimoaie a decis să abandoneze emisiunea Survivor România. Fostul luptător K1 a revenit în țară fără a da prea multe explicații, deși unii îl vedeau câștigătorul competiției din Republica Dominicană. În realitate, acesta ar avea probleme cu legea.

Momente grele pentru Ionuț Iftimoaie, după ce a abandonat Survivor România. Un om de afaceri a scos la iveală faptul că sportivul de K1 riscă să ajungă după gratii, iar acesta ar fi adevăratul motiv pentru care Iftimoaie a părăsit de urgență competiția din Republica Dominicană.

Conform Cancan.ro, Ionuț Iftimoaie ar avea probleme din cauza unor construcţii din Bacău. Fostul kickboxer a dorit să construiască un mall, însă l-a ridicat ilegal. Acum, el riscă închisoarea.

Daniel Adobriței, un dezvoltatorul imobiliar, a declarat că sportivul a construit ilegal imobilul. În plus, nu a respectat distanţa între clădiri și nu ar avea nici autorizație de incendiu. Daniel Adobriței îi cere lui Iftimoaie să-și demoleze clădirea.

Un dezvoltator imobiliar sare la gâtul sportivului

„Eu am cele două blocuri de lângă cașcarabeta ăstuia, mall-ul Iftimoaie. Sunt dezvoltator, sunt blocuri P+8, iar ăsta s-a apucat și a construit lângă mine total ilegal. Am proces verbal de la Inspectoratul de Stat în Construcții, de la Bacău, în care i-a descoperit toate ilegalitățile.

Procesul acela verbal a ajuns la ISU Bacău. Cei de la ISU Bacău, începând cu vreo doi colonei și nu știu care mai sunt, au venit în inspecție și și-au dat seama că mall-ul lui Iftimoaie nu respectă distanțele legale și cu incendiu… exact ca în cazul Colectiv. Identic! Ăștia de la ISU și cu Iftimoaie sunt anchetați de DNA, bănuiesc că de asta a și venit acasă de la Survivor”, a spus Daniel Adobriței, scrie Cancan.ro.

„Domnule, sunt niște interlopi. Iftimoaie e un interlop, un infractor cercetat în trei dosare penale, inclusiv a furat bani europeni. Are proces, dosar la DIICOT Bacău!”, a mai adăugat dezvoltatorul imobiliar.

Cum a cumpărat Ionuț Iftimoaie terenul din Bacău

Pe de altă parte, Ionuț Iftimoaie a recunoscut că a fost amendat pentru că a funcționat fără autorizație de securitate la incendiu. Totodată, sportivul a explicat cum a intrat în posesia acelui teren.

„Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul meu, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației. Este supărat de faptul că eu am cumpărat un teren care a fost scos la executare silită.

A fost un teren pe care el l-a cumpărat și au amplasat pe el parcarea pentru blocuri, iar în momentul în care ei au intrat în executare silită, am cumpărat eu acel teren după cinci ani de zile”, a declarat fostul luptător de kickboxing, potrivit Cancan.ro. 

Advertisement
2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending