Connect with us

ENTERTAINMENT

Motivul pentru care regretă apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță: „Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat”

„Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat.”

Published

on

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Mădălin Ionescu regretă că a acceptat invitația în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Recent, în emisiunea soției sale de la Metropola TV, le-a cerut scuze telespectatorilor care l-au urmărit, dar și lui Măruță pentru prestația lui „proastă”.

VEZI ȘI Un nou cutremur cu magnitudinea 5,2 în România. Directorul INFP: În epicentru, cutremurul a avut magnitudinea 7

Mădălin Ionescu și Cătălin Măruță au avut schimb de replici la TV, în direct, în urmă cu ceva timp. Prezentatorul a fost invitat în emisiunea lui Măruță de la PRO TV, la rubrica „Sosurile picante”. A făcut mai multe dezvăluiri, însă acum regretă apariția.

Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, soția sa, Mădălin Ionescu a discutat mai multe subiecte, printre care și apariția lui în emisiunea lui Cătălin Măruță. „Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică despre care nu știam mare lucru.

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău”

În final, Mădălin Ionescu a adăugat că nu a luat rubrica lui Măruță în serios și a dat răspunsuri la întâmplare. Acum, el spune că îi pare rău și a cerut scuze față de telespectatori, dar și față de Cătălin Măruță.

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin”, a încheiat Mădălin Ionescu.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending