Direct din mlaştinile din Louisiana, Charles Handler transformă rable ruginite în bolizi tunaţ, HISTORY va difuza serialul „Motoare Puternice” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Direct din mlaştinile din Louisiana, Charles Handler transformă rable ruginite în bolizi tunaţ, HISTORY va difuza serialul „Motoare Puternice”

Published

on

History transmite în premieră şi în exclusivitate un nou serial numit „Motoare Puternice”, în care protagonistul Charles Handler caută în cele mai îndepărtate colţuri din Louisiana mașini clasice unice pentru a le recondiționa. Serialul are premiera în România pe 13 aprilie şi va fi difuzat în fiecare joi, de la ora 21:00.

 

Fiecare episod din noul serial „Motoare Puternice” porneşte din New Orleans şi prezintă restaurări uimitoare şi licitaţii unde miza este mare, iar riscurile, uriaşe. De la un Chevy Bel Air decapotabil, din 1957, la un Shelby Mustang GT din 1967, Charles reuşeşte să vândă maşinile restaurate chiar şi cu sume de peste 50.000 de dolari, obţinând profituri substanţiale, dacă totul merge conform planului.

 

Charles Handler este co-proprietarul atelierului de restaurări auto The Bomb Factory, iar dragostea lui pentru maşinile clasice s-a manifestat de la o vârstă fragedă, el afirmând că primul cuvânt pe care l-a rostit a fost “roată”. După ce s-a mutat din oraşul natal, Tennessee, în Louisiana pentru a obţine o diplomă de doctorat în psihologie industrială şi organizaţională, Charles s-a îndrăgostit de stilul de viaţă relaxat de acolo şi a devenit un alt tip de doctor, redându-le automobilelor antice gloria de altădată, împreună cu prietenul său, Trey. Protagonistului din „Motoare Puternice” îi plac provocările, partea lui favorită din procesul de restaurare fiind nu doar utilizarea creativităţii în design-ul maşinii, ci și satisfacţia de „a vâna” cele mai bune automobile în locuri neconvenționale.

 

Cu o viziune mai practică, Trey este persoana care menţine atelierul în viaţă, considerându-se o adevărată enciclopedie despre maşini. Acesta are cunoştinţele şi capacitatea de a lua orice bucată de metal ruginită şi de a o transforma într-un monstru al şoselelor.

Alături de cei doi proprietari ai atelierului de restaurare auto, telespectatorii îi vor putea cunoaşte şi pe ceilalţi membri ai echipei: mecanicul-şef Chris, asistentul şi omul bun la toate Benny şi mecanicul Devin, precum şi poveştile lor speciale despre autoturisme.

 

Foto Credit: HISTORY

PROGRAM Special de Paşte la PRO TV: 4 zile de sărbătoare cu show-uri şi filme de top, plus concertul Andrei! Lista completă, aici!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending