Connect with us

UTILE

Motocultor Rotakt pentru o grădină roditoare

Published

on

Motocultor Rotakt
Reclame

Motocultorul este unul dintre utilajele multifuncţionale ce ajută extraordinar de mult un mic fermier sau o persoană pasionată de grădinărit. Acesta poate fi folosit într-o mulţime de activităţi – începând cu scopul său principal pentru care a fost construit, acela de a ara solul, un motocultor Rotakt poate fi folosit şi pentru semănat, precum şi pentru alte activităţi cum ar fi prăşitul sau scoaterea cartofilor. Totul depinde de accesoriile cu care este echipat acest motocultor – accesorii ce se pot achiziţiona fie în cadrul unor pachete promoţionale de pe site-ul Rotakt.ro, fie separat, în funcţie de nevoile fiecăruia.

Şi pentru că deja o grădină bine îngrijită de primăvara începe să dea roade, motocultorul poate fi folosit inclusiv pentru căratul recoltei de pe câmp cu ajutorul unei remorci ce poate fi ataşată utilajului. Sigur, ataşarea unei remorci este posibilă doar la anumite modele de motocultor, iar capacitatea maximă pe care o puteţi încarca în remorcă va depinde şi de puterea pe care o are motocultorul ales. Aşadar, motocultorul Rotakt este cu adevărat un utilaj cu multiple întrebuinţări pentru un fermier pasionat.

O gamă variată de modele pentru motocultor Rotakt

Pe lângă activităţile enumerate mai sus, un motocultor cu accesoriile potrivite se mai poate folosi şi la amestecarea nutrienţilor prin încorporarea îngrăşămintelor sau a compostului în sol. De asemenea, echipat corespunzător, un motocultor Rotakt vă poate ajuta să scăpaţi de buruienile nedorite din jurul plantelor şi a rândurilor de legume sau să creaţi brazde pentru plantarea cartofilor ori altor legume.

Şi partea cea mai bună este faptul că manipularea acestuia se face destul de uşor, nu va trebui să depuneţi prea mult efort, iar sarcina se va îndeplini într-un timp mult mai scurt decât prin metodele convenţionale. Rotakt.ro vă pune la dispoziţie o gamă variată de modele din care puteţi alege ceea ce vi se potriveşte mai bine, atât din punct de vedere al suprafeţei pe care urmează s-o cultivaţi cât şi bugetul de care dispuneţi. În funcţie de aceste aspecte puteţi alege un motocultor cu o putere de 7CP sau puteţi achiziţiona unul cu o putere de 15CP.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
ADVERTORIALE3 zile ago

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

EVENTS2 zile ago

SUMMER GALA – Premiile de vară Radar de Media, ediția a-VI-a, va avea loc la ARISTOCRAT EVENTS HALL

Program TV4 săptămâni ago

Programul Pro TV pentru saptamana 27 mai – 02 iunie 2024

Reality Show3 săptămâni ago

El este marele câștigător Survivor All Stars 2024 de la Pro TV! Cine ia premiul de 100.000 de euro potrivit cotelor caselor de pariuri din România

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

24 de concurenți s-au calificat în semifinalele Românii au talent. Ultima ediție a preselecțiilor a fost lider absolut de audiență!

TikTok3 săptămâni ago

Răzvan, profesorul fenomen care a adus geografia pe Tik-Tok

Digital4 săptămâni ago

Luna aceasta, vezi pe VOYO finalele UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, serialele Montecristo, The Fall si filmul Babardeala cu bucluc

Reality Show4 săptămâni ago

Concurenții sunt pregătiți să dea totul în lupta pentru colanul de Imunitate, la Survivor All Stars: ”Suntem aici să câștigăm și ne înfrățim să ducem greul”

Podcast4 săptămâni ago

Fosta vedetă Pro TV, Andreea Liptak spune adevărul despre Andreea Esca | Altceva cu Adrian Artene

TV Divertisment Show4 săptămâni ago

Cel mai urmărit show de divertisment din România, Românii au talent, prima semifinală, diseară, la PRO TV

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

Finala Chefi la cuțite, lider de audiență. Mihai Dragomir a câștigat sezonul 13 al show-ului culinar

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending