MTV România va difuză, în premieră, reality show-ul internaţional "Say it în song" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

MTV România va difuză, în premieră, reality show-ul internaţional “Say it în song”

Published

on

Premiera super relity show-ului Say it in song va avea loc duminică, 16 august, de la ora 22:00, la MTV România. Împreună cu Red Foo de la LMFAO, gazda reality show-ului muzical, telespectatorii vor putea să vadă cum muzica reușeste să conecteze oamenii, să îi ajute să comunice și să interacționeze mai ușor sau să îi facă să treacă mai ușor peste momentele dificile.

“Câteodată ne este mai simplu să ne exprimăm prin intermediul unei piese, muzica e coloana sonoră a vieții noastre. MTV demonstrează încă o dată că este lider în materie de inovație pe programele dedicate target-ului tânăr și implicarea acestora în noi proiecte. Muzica are putere prin mesaj, iar show-ul MTV Say It In Song își propune să transmită că tot spectrul emoțional uman poate fi acoperit prin muzica artiștilor preferați”, a declarat VJ Oana Tache.

Când tinerilor le este greu să se exprime direct, să comunice ceea ce simt în realitate sau să găsească metoda prin care să surprindă, apelează la MTV. Fie ca invită fata visurilor la bal, că își dau demisia, că încearcă să se împace cu partenerul, întotdeauna va exista o piesă care va ilustra perfect situația.

„Say It In Song este un reality show care depășește granița televizorului și care integrează în același peisaj tinerii din toată lumea, muzica și emoția de a transmite prin versuri, linie melodică și instrumental mesajul generației MTV.”, a completat Oana Tache.

say it in song mtv

Din 16 august, Say It In Song vine la MTV! În fiecare duminică, începând cu ora 22:00, reality show-ul va prezenta capacitatea muzicii de a conecta oamenii.

Foto Credit: Captura Youtube

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending