MTV Romania va fi reprezentat direct de catre Viacom International Media Networks - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

PRO TV si Viacom International Media Networks au hotarat de comun acord ca, incepand cu 1 martie 2019, operatiunile canalului MTV in Romania sa fie reprezentate direct de catre licentiator, Viacom International Media Networks. Astfel, compania va detine si opera direct brand-ul sau emblematic pe teritoriul intregii tari. MTV va fi reprezentat in Romania de catre Thematic Channels, compania partenera Viacom care coordoneaza vanzarile publicitare.

Inca de la lansarea in Romania, in urma cu 10 ani, MTV a facut parte din portofoliul grupului PRO TV, parte a grupului media Central Media Enterprises. In aceasta perioada, PRO TV a contribuit la procesul de lansare si consolidare a brandului MTV pe piata locala.

Viacom, in colaborare cu Thematic Channels, detine un portofoliu international de programe tematice. Prin includerea MTV in portofoliul de canale proprii, Viacom isi propune sa dezvolte in continuare brandul MTV in Romania. De la 1 martie, canalul de de muzica si cultura pop VH1 detinut de Viacom va fi si el inclus in portofoliul de vanzari Thematic Channels.

Fanii celor mai noi hituri, ai evenimentelor muzicale internationale si ai serialelor TV moderne se vor putea bucura in continuare de productiile lor favorite MTV. Europe Music Awards, Video Music Awards, Isle of Malta, cele mai mari hituri, artisti si divertisment vor fi mai aproape de fani. Viacom, ca proprietar al brandului MTV, va acorda drepturi pentru continutul digital catre furnizorii de servicii, astfel permitand accesul la servicii digitale noi, precum cele de video on demand si televiziune de tip catch-up.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending