Mugurel Vrabete la Europa FM:''Romeo Dediu se simte bine!'' - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Mugurel Vrabete la Europa FM:”Romeo Dediu se simte bine!”

Published

on

George Zafiu a stat de vorbă în direct prin telefon în emisiunea „Europa Express” de la Europa FM cu Mugurel Vrabete despre starea de sănătate a lui Romeo Dediu, colegul lui din Holograf, care a fost accidentat la cap într-un număr de iluzionism duminică, în emisiunea „Dănutz SRL”.

Mugurel a clarificat toate zvonurile şi a declarat: „Romeo este bine, rana a necesitat 4 cusături, dar e superficială, nu prezintă probleme pentru că nu i-a fost atins nimic grav. Problema nu e atât ce s-a întâmplat, cât ce ar fi putut să se întâmple. Suntem cu toţii de părere că în aceste numere nu ar trebui folosiţi invitaţi sau oameni din public, ci persoane dispuse să-şi asume un asemenea risc.”

George Zafiu a vrut să afle dacă acest incident afectează în vreun fel activitatea trupei Holograf. „Săptămâna acesta nu avem concete, iar pe cele de pe 24 si 25 februsarie de la Sala Palatului le vom susţine conform programului şi vom fi prezenţi în formulă completă”, a explicat Mugurel Vrabete.

Dj-ul Europa FM l-a mai întrebat pe partenerul lui de dialog când se vor putea bucura fanii Holograf de un nou material semnat de ei. „Ştim că suntem în urmă la capitolul asta. Avem multe materiale şi schiţe de melodii, dar suntem în situaţia nemaiîntâlnită de a nu şti cum va reacţiona piaţa, căci oamenii s-au dezobişnuit să cumpere albume. Cu toate astea, vrem să lansăm ceva anul acesta, deja a trecut prea mult timp”, a mărturisit el.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending