MULTIMEDIA | Cel mai mare festival al internetului vine la Bucuresti! Peste 1500 de participanti din opt tari vin la ICEEFest - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

MULTIMEDIA | Cel mai mare festival al internetului vine la Bucuresti! Peste 1500 de participanti din opt tari vin la ICEEFest

Published

on

Cel mai mare festival al internetului care va reunii cele mai tari companii din domeniu va vea loc in Bucuresti in mai putin de 2 zile!

Evenimentul este cel mai mare din Europa de Est si va aduce la Bucuresti greii internetului din 8 tari si va avea o audienta de peste 1500 de participanti.

 Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City va gazdui ICEEfest 2013.

Facebook, Google, Yahoo, Youtube, Skype, Micosoft, agenţii de creaţie digitală precum şi producătorii unor jocuri celebre sunt pe lista de prezenta a evnimentului.

În prima sesiune, reprezentantul Youtube Tomasz Czudowski va susţine o prezentare aplicată, după care o echipă amplă din partea Google va analiza Youtube atât din punctul de vedere al relaţiei cu producătorii de conţinut, cât şi al modului în care e abordată piaţa de advertising.

Trainingul de content va fi susţinut de Maciej Sojka, cel care răspunde de parteneriatele de conţinut ale Youtube în Europa Centrală şi de Est, iar discuţia va lămuri dilemele producătorilor de conţinut video, inclusiv conţinutul produs la tv, legat de modul în care acesta trebuie utilizat online pentru o monetizare cât mai eficientă.

Ulterior va urma o incursiune în studii de caz şi formate disponibile pe Youtube şi în România pentru clienţii de publicitate interesaţi de performanţe cât mai bune în domeniu, training susţinut de Bogdana Butnar şi Doina Costache de la Google Romania.

Tot din acest domeniu, o altă companie globală majoră prezentă la ICEEfest este DG Mediamind, care crede cu tărie că viitorul este al campaniilor publicitare integrate TV şi online. Tej Rekhi, International Innovation Strategist, va susţine o prezentare inspiraţională în acest sens, urmând ca atenţia pe acest subiect să se mute apoi la prezentari şi discuţii aplicate, cu playeri globali majori precum HBO, Discovery Channel şi BBC, care vor schimba opinii cu televiziuni sau platforme importante din regiune, precum Kanal D, Alpha TV din Grecia sau SeeNow.

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival) este noul brand sub care evenimentul lansat local RoNewMedia în 2008 a atacat, începând de anul trecut, piaţa evenimentelor majore din domeniul tehnologiei şi industriei digitale care au loc în regiune.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending