joi, februarie 22, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniMureșul romantic, pe înțelesul tuturor

  Mureșul romantic, pe înțelesul tuturor

  De la povești de dragoste până la lecții de viață, călătoria „ROventura” ne prezintă, sâmbătă, de la ora 15:00, Mureșul romantic, pe înțelesul tuturor.

  Călătorim și în Paradisul necuvântătoarelor, continuându-ne călătoria prin fascinantul oraș Târgu Mureș.

  Iubitorii modernismului, dar și cei ai stilului clasic își găsesc aici experiențe croite, parcă, după sufletul lor. Unul dintre cele mai frumoase orașe transilvănene, Târgu Mureș are și avantajul de a fi înconjurat, la distanțe scurte, de multe alte locuri fermecătoare pentru turiști.

  Alături de roventurieni dăm o fugă în Raiul animalelor de la Bărdești, acolo unde ne-așteaptă gazda noastra de la Târgu Mureș. Ajunși la Ferma Privo, observăm pasiunea, dublata de muncă și dragostea pentru animale, toate acestea făcând din acest loc un crâmpei de Paradis, de care, iată, acum ne bucurăm și noi.

  Vizitarea acestui loc reprezintă, probabil, una dintre cele mai inedite experiențe de care se pot bucura oaspeții unui hotel și cu fiecare pas, te simți ca pe o Arca a lui Noe.

  Călătorii noștri ne vor face părtașii unei inedite lecții de istorie, îmbrăcate în parfum romantic și de legendă, la Sângeorgiu de Pădure.

  Povestea Castelului Rhedey a scris pagini întregi de istorie, rescrise și aduse la viață, în castel, cu ajutorul realității virtuale. Zona e cu adevărat fermecătoare, iar poveștile ei – nesfârșite.

  Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

  Petrut Nechifor - Reporter

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente