Mutare spectaculoasă în grila Antena 1! X Factor în bătălie directă cu Clipa de Fericire! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

 

Mutare strategica pentru Antena 1, in ziua de Miercuri, atunci cand va difuza in Prime Time show-ul X FACTOR. (plus in ziua de Vineri)

Emisiunea de la Antena 1 va intra in batalie directa cu show-ul de la PRO TV, CLIPA DE FERICIRE prezentat de Amalia Enache. 

Aceasta mutare vine dupa ce Antena 1 difuza in ziua de miercuri film artistic, iar audientele inregistrate erau sub asteptarile statiei. Spre exemplu saptamana trecuta cand PRO TV a difuzat show-ul CLIPA DE FERICIRE, Antena 1 a inregistrat pe intervalul orar 20:30-22:30, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani 6.6% rating si 15.9% share, in timp ce PRO TV a avut cifre usor mai mari 7.8% rating si 18.7% share. 

Antena 1 mizeaza cu X Factor ca va fi peste show-ul de la PRO TV (n.r. Clipa de Fericire), in conditiile in care atunci cand era difuzata emisiunea VISURI LA CHEIE, PRO TV inregistre cifre mult mai mari fata de Antena 1 (duble sau triple). 

Atunci cand a debutat emisiunea CLIPA DE FERICIRE (acum doua saptamani), Antena 1 a difuzat o edietie a show-ului TE CUNOSC DE UNDEVA, iar PRO TV a fost lider pe segmentul publicului national si comercial, iar Antena 1 la nivelul publicului urban.

Tot din acesta saptamana, Antena 1 a mai facut o modificare in grila de programe, mai exact, in ziua de joi, in Prime Time, de la ora 20:30 va difuza show-ul Ham Talent, care, astfel va avea doua difuzari pe saptamana. PRO TV in ziua de joi dupa terminarea sezonului 8 din serialul Las Fierbinti difuzeaza filme artistice, detalii aici!

AMALIA ENACHE CLIPE DE FERICIRE

AMALIA ENACHE
CLIPE DE FERICIRE

Andrada Buldum CLIPA DE FERICIRE

Andrada Buldum
CLIPA DE FERICIRE

Ecaterina Simion CLIPA DE FERICIRE

Ecaterina Simion
CLIPA DE FERICIRE

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending