Connect with us

ALL MEDIA

Mutare surpriză în media. Chef Hădean, în cărți pentru o nouă producție

Published

on

Adrian Hădean se află în cărți pentru a fi amfitrionul emisiunii ” “Kitchen Nightmares”, care se va difuza la Pro TV anul viitor, potrivit www.ziarulring.ro.

O nouă emisiune, “Kitchen Nightmares” România va fi difuzată tot de Pro TV, care a achiziţionat deja licenţa pentru această emisiune, iar gazda va fi Adrian Hădean.

Juratul ”Masterchef” nu va pleca însă de la emisiunea care l-a făcut celebru, alături de Patrizia Paglieri și Florin Scripcă – Chef Foa, deoarece Pro TV îi vrea pe cei trei jurați pentru încă cel puțin un sezon.

masterchef

Asta, deoarece audiențele emisiunii culinare au fost foarte bune, cei trei jurați reușind să zdrobească concurența de fiecară dată. Emisiunea”Hell`s Kitchen”, care are un juriu format din foștii chefi de la Pro TV nu a reușit să obțină niciodată locul I în topul audiențelor.

“Kitchen Nightmares” este un reality-show, făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay,  în cadrul căruia mai multe restaurante deplorabile, rău-famate sau în pragul închiderii, vor fi transformate radical cu ajutorul unui chef celebru.

În cazul “Kitchen Nightmares” România, Adrian Hădean se va ocupa atât de restaurantele din București, cât și de cele din țară.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending