Mutări spectaculoase în grupul Ringier! Mai multe persoane cheie și-au dat demisia! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Mutări spectaculoase în grupul Ringier! Mai multe persoane cheie și-au dat demisia!

Published

on

Cristi Dorombach părăseşte grupul Ringier România de la 15 august, unde avea funcţia de coordonator online, conform comunicatului intern, iar Cătălin Alistari va fi noul redactor-șef al ziarului Libertatea, scrie Pagina de Media.

Cristi Dorombach a fost înainte coordonator online la Realitatea Media și lucra la Ringier din iulie 2013.Atribuţiile lui Dorombach vor fi preluate de Alin Dospinescu, care devine astfel Publisher Online pentru întreg portofoliul extins al Ringier: libertatea.ro, auto-bild.ro şi sportnews.ro, unica.ro, elle.ro,avantaje.ro, viva.ro, psychologies.ro.

Dorombach nu este singurul care părăseşte grupul. Redactorul-șef adjunct al ziarului, Paul Bardașu, a confirmat pentru Reporter Virtual plecarea sa din 15 august, alături de celălalt adjunct, Florin Saiu.

Bardașu susţine că plecările n-au nicio legătură cu relansarea tabloidului, care va avea loc la sfârșitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie, într-o altă formulă grafică și de conținut.

Sunt zvonuri că și Redactorul-șef, Daniel Gorgonaru, va părăsi tabloidul, fost jurnalist specializat pe politică, care ar urma să treacă la Adevărul.

Cătălin Alistari, actualul publisher general Evenimentul zilei și Capital, va fi noul redactor-șef al ziarului Libertatea, iar Mihaela Călinoiu, fostul redactor-șef al revistei Story va veni şi ea la publicaţia editată de Ringier pe o poziție în conducerea editorială a ziarului, noteaza sursa citata.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending