Muzeul Antipa sărbătoreşte Ziua Culturii Naționale! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Spectacole

Muzeul Antipa sărbătoreşte Ziua Culturii Naționale!

Published

on

Foto Credit: Muzeul Antipa

Vineri, 15 ianuarie 2021, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe cei mici să descopere natura, participând la ateliere online interactive dedicate viețuitoarelor din Delta Dunării!

 

 

Copiii vor identifica, prin intermediul unei prezentări interactive, tipuri de medii de viață și grupe de animale ce pot fi întâlnite în deltă, se vor familiariza cu noțiuni despre deltă, în general, și cu câteva caracteristici ale Deltei Dunării în mod particular.

 

Întâlnirile online, la care pot participa copii cu vârste între 6 și 10 ani, se vor desfășura pe platforma ZOOM începând cu orele 10:00 și 12:00.

 

Proiectul „Descoperă natura!”, din care fac parte atelierele online „Delta Dunării”, cuprinde teme și activități menite să satisfacă nevoia de cunoaștere și de învățare a copiilor și surprinde aspecte din medii naturale de viață ce se regăsesc în dioramele muzeului.

Advertisement

 

Înscrierea copiilor se face pe https://antipa.ro/rezervari/ iar participarea este gratuită în limita locurilor disponibile (maximum 20/atelier).

 

Mulțumim sponsorului principal MOL România precum și sponsorului BRD Groupe Société Générale, care ne-au susținut în pregătirea acestui eveniment.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii: www.antipa.ro

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending