Connect with us

Business

Muzica de calitate premium la un pret avantajos !

Published

on

Despre nunta multi spun ca este ca o tragere la loto: investesti sperand sa obtii castiguri fabuloase, dar te poti alege cu datorii uriase si asa, alaturi de cel drag pornesti cu stangul in viata. De la lipsa de bani si de confort (alimente, conditii de trai) se ajunge la reprosuri, certuri si tot ceea ce este rau.

De unde provin cheltuielile sau cum se explica datoriile mari din nunta?

  • Organizatorii nu au solicitat servicii celor mai buni si ieftini lautari nunta,ci au ales o solutie extrem de costisitoare care s-a dovedit crunta dezamagire. Cum putea fi altfel, cand pentru sume astronomice au chemat doi-trei artisti renumiti, iar pe langa ei a trebuit sa ia legatura si cu orchestra si cu specialisti care inchiriaza sisteme de sonorizare si iluminare a scenei? GrandPartuymusic.ro ar fi venit cu toate acestea si ar fi pus la dispozitia mirilor si cabine foto de inchiriat.

Preturile stabilite de ei sunt cele mai mici din tara, de aceea solicitarile vin una dupa alta. Cum au reusit sa dezamageasca artistii mari? În aceeasi seara mai aveau programate evenimente si au fost pe fuga. Au venit cu 30 de minute mai tarziu, au plecat, fara sa le pese ca nuntasii aplaudau cu frenezie si bisau.

  1. Exasperati de muzica de calitate indoielnica, nuntasii au plecat inainte de a se aseza la masa, plictisiti de repertoriul monoton (20-30 de cantece alese nefericit), de microfonie si de lipsa de concordanta dintre solisti si acompaniament.
  2. Formatia care a cantat la nunta nu a eliberat factura mirilor, iar acestia trec prin emotii coplesitoare din cauza controalelor de la FISC.

Toate acestea nu se vor intampla, daca mirii vor solicita servicii complexe din partea firmei Grandpartymusic.ro.

In cazul in care in curand veti avea nunta, nu aduceti pe altcineva sa se ocupe de spectacol, fiindca ei dispun de:

-solisti cu experienta, ce pot canta toate genurile muzicale, adica muzica pe gustul tuturor invitatilor si evident pe gustul mirilor. Sute de slagare asteapta sa fie interpretate magistral de Antoniu, Sorin Finutu, Ilye Elvetianu, la care se adauga instrumnetistii: Cornel la clarinet, Dany la orga, Madalin la percutie si Gaby la Keybord.

De ce este indicat sa angajam intreaga formatie? Fiindca impreuna solistii si instrumentistii au in spate multa experienta pe scena si sute de ore de repetie, sunt perfectionisti, iar muzica lor poate fi oricand ascultata si pe marile scene ale lumii. Un motiv la fel de serios este acela ca din moment ce au semnat un contract pentru o anumita data, nu se mai duc la alt eveniment, ci raman la dispozitia celor care i-au invitat de la inceputul evenimentului, pana la sfarsitul acestuia.

-sisteme de sonorizare si o persoana care sa se ocupe de instalarea acestuia si de reglarea aparaturii la nevoie. Boxele, microfoanele sunt fabricate de cei mai buni producatori si sunt inchiriate pentru un pret foarte avantajos, mai ales daca clientii doresc o colaborare completa cu firma prezentata mai sus.

-cabine foto. Nici nu realizati ce fotografii de calitate se pot realiza cu ajutorul cabinei foto care se poate inchiria la unul dintre cele mai mici preturi de pe piata.

-schela lumini avand lungimea de 3 sau de 6 metri, in functie de dorinta organizatorilor.

-program special pentru miri care se pot bucura si de muzica lor preferata in timpul serii  magice, fiindca ei sunt protagonistii evenimentului.

Pe langa faptul ca sunteti scutiti de alergatura si de pierderea timpului si pretul total va fi mult mai mic, decat ati negocia cu fiecare furnizor de servicii in parte. Toate echipamentele implicate in buna desfasurare a evenimentului sunt aduse la timp si toti oamenii care asigura muzica, luminile si sonorizarea sosesc simultan.

Advertisement

In aceste conditii se intelege ca buna desfasurare a nuntii este garantata si nimeni nu va intarzia.

Alaturi de muzica populara si usoara (slagare), solistii vor incanta nuntasii si cu muzica greceasca si de petrecere si melodii machedonesti.

Cred ca aveti multe intrebari nerostite in minte, iar prima se refera la vocile solistilor. Acestea pot fi ascultate indelung, fiindca pe site-ul firmei sunt postate inregistrari ale lautarilor.

In cazul in care fragmentele vi se par needificatoare, la cerere, furnizorii de servicii va trimit mai multe dovezi de virtuozitate, sa va decideti.

De cand au parut pe piata in acesta formatie, ei canta le cele mai multe nunti, au fost invitati sa sustina divertismentul chiar si la evenimentele vedetelor, fiindca sunt prompti, talentati, simpatici si deosebit de seriosi.

Sper ca toti viitorii miri si organizatori de nunti din tara asta au inteles cum sa evite cheltuielile exorbitante si datoriile postnuptiale ca sa aiba o luna de miere linistita.

Stiu doua cazuri cu doua destine diferite, dictate de alegere.

Primul? A invitat formatia prezentata de mine la nunta si toata lumea a fost multumita. Au curs euro in buzunarele mirilor si au plecat unde au dorit ei in luna de miere si tot le-a ramas bani de o garsoniera si de o masina la mana a doua.

Cazul al doilea? Au adus la nunta o formatie foarte scumpa, care a plecat devreme, iar nuntasii s-au suparat si au mai taiat din dar.

Mirii in loc sa se duca in luna de miere au plecat in Spania la cules de capsuni sa isi plateasca datoriile.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending