Connect with us

Life Style

RADIO 21 | Fiţi gata de distracţie, Liberty Parade 2013 se apropie!

Published

on

Reclame

Radio 21 dă startul celei de-a 13-a veri de distracție fără limite, la cel mai fierbinte eveniment dance din România: „Liberty Parade” 2013!  Pe 13 iulie, la „Black Sea Arena”, pe plaja dintre Venus și Saturn, zeci de mii de fani vor trăi vibrația unei experiențe incredibile: 26 de DJ vor mixa live într-un mega-show de sunet și lumină, care va dura 14 ore!

liberty-parade2

Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului îi aduce pe Alex Gaudino și Dr. Kucho! în line-up-ul „Liberty Parade” 2013, marca Radio 21!

Alex Gaudino a devenit celebru cu piesa „Destination Calabria”, care a declanșat o adevărată „isterie” în întreaga lume. Piesa a devenit rapid numărul 1 in Belgia, Marea Britanie, Franta și Olanda iar la câteva luni de la lansare, producția s-a impus ca un „massive smash” la nivel global.

Gaudino și-a început cariera în 1993 și este singurul artist de origine italiană care a ocupat de două ori locul 1 în UK Sales Chart. Hit-ul său „Bang” (Robbie Rivera) a fost nominalizat la categoria Best European A&R, în cadrul European Music Awards (Londra, 2000).

Dr. Kucho! – senzația muzicii house din Spania, cu o carieră ce se întinde pe două decenii – rămâne unul dintre cei mai faimoși producători și DJ de muzică house din lume. Popularitatea lui Kucho a crescut rapid de la intrarea acestuia în circuitul dance, în 1993 iar DJ Mag UK l-a numit „The Undisputed King of Spanish House Music”.

Cu peste 250 de release-uri lansate, „The Doctor” continuă să ofere fanilor din întreaga lume doză după doză de house de calitate. La secțiunea succese de chart a bifat cu release-uri ca: „Lies To Yourself”, „La Luna”, „La Tarde se a Puesto Triste”.

Line-up Liberty Parade 2013

Nebunia „Liberty Parade” 2013 continuă cu un line-up de senzație: DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie și Raoul Russu deschid lista celor mai buni DJ din România ce vor mixa pe scenă, dar și în camioanele „Liberty Parade”, ce vor face turul litoralului pentru a-i aduna pe toți amatorii de distracție aflați la mare.

Live, pe scena „Liberty Parade” vor fi şi Liviu Hodor & Cristi Stanciu, cei doi DJ de la Request 629 și producătorii imnului Liberty Parade 2013 alături de Deepside Deejays & Mona, precum și Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green și Vika Jigulina.

Imnul „Liberty Parade” 2013 poate fi ascultat aici.

„Liberty Parade”, produs în întregime de Radio 21 este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului și numără 13 veri de distracție fără limite.

Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic în ritmuri electrizante, preţ de 14 ore, până la răsăritul soarelui.

Cele mai noi știri despre Liberty Parade 2013 le găsiți pe www.libertyparade.com și pe www.radio21.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending