MUZICA | SuperChill și I-KON, show incendiar la UNICA Summer Bike Fiesta! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Cinema

MUZICA | SuperChill și I-KON, show incendiar la UNICA Summer Bike Fiesta!

Published

on

Weekend-ul trecut a avut loc unul dintre cele mai interesante și mediatizate evenimente ale acestei veri, UNICA Summer Bike Fiesta, o petrecere pe biciclete care a adunat peste 500 de participanți.

Grupul și-a dat întâlnire în parcarea București Mall, de unde au pornit cu surle, trâmbițe și escortați de poliție spre parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură, locul unde petrecerea a continuat cu un mega concert SuperChill, I-KON și Julie Mayaya.

Adepți ai mișcării și ai lucrurilor sănătoase, în general, tinerii de la SuperChill și I-KON, artiști ai casei de producție Drum Box Production, au acceptat cu drag invitația de a susține un show pentru toți cei prezenți la fiesta, iar concertul lor a fost aplaudat îndelung de spectatori, care au apreciat calitatea și profesionalismul cu care a fost totul pus în scenă, deși toți sunt sunt foarte tineri. Percuția, muzica de calitate, coregrafiile spectaculoase și multă energie pozitivă sunt ingredientele cu care artiștii Drum Box Production impresionează de fiecare dată când sunt pe scenă!

Mai jos puteți asculta cel mai recent single SuperChill, ”Strada ta”, dar și single-ul de debut al lui I-KON, ”The boy who likes to…”.

1. Strada ta:

2. The boy who likes to….:

Foto Credit: Armand Ionescu

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending