Connect with us

Emisiuni

Muzica tradițională ardelenească va fi asigurată de Loredana și Cornel Borza, la România are Roast

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

În această seară, de la 20.30, Dobrogea și Ardealul sunt regiunile luate la roast de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți. Glumele, distracția, aventurile și mâncare tradițională sunt laitmotivele ediției cu numărul 3 România are Roast.  Loredana  împreună cu invitatul său, Cornel Borza, vor interpreta muzică tradițională ardelenească.

Ediția din această seară aduce echipa Pârșilor circumspecți în inima Sighișoarei. Căpitanul echipei, Cosmin Natanticu, nu a putut fi alături de echipa sa în deplasare, dar acest fapt nu a fost un inconvenient pentru colegi. Mincu, Maria Popovici, Cristi Popesco și Dan Frînculescu au vizitat frumoasa cetate medievală din Ardeal pentru a descoperi cele șapte diferențe dintre Vlad Țepeș și Dracula.

Inspirația roast-urilor din seara aceasta este datorată probelor medievale pe care Pârșii circumspecți le-au avut de parcurs în această regiune. Rămas captiv într-un turn al cetății, Cristi Popesco a scăpat de participarea la una dintre probe, care a presupus căutarea unor săculeți, și a scos la lumină haosul în care se află echipa în lipsa lui și a căpitanului, Cosmin Natanticu: „Mincu și Maria nu se pun de acord absolut deloc, Frînculescu are probleme cu vederea, așa că a fost haos acolo fără mine”. „Am și uitat că Popesco a fost cu noi la Sighișoara”, a spus Mincu amuzat de situația în care se afla colegul său de echipă.

Căpitanul echipei Marmotele vesele a fost menționat de mai multe ori de echipă pe parcursul deplasării, dar în special de Maria Popovici care a declarat: „Dacă era Natanticu aici, se ducea el să caute toți sacii și noi l-am fi așteptat la mâncare”. Telespectatorii pot vedea roast-urile scrise de Pârșii circumspecți despre Ardeal în această seară, de la 20.30, la Antena 1, în cea de-a treia ediție România are Roast.

Tot în această seară, începând cu ora 20.30, Loredana dă startul petrecerii ardelenești alături de invitatul său special, Cornel Borza, și de banda Agurida.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending