Connect with us

BAZAR

Muzicieni ai Orchestrei BBC si Filarmonicii din Tel Aviv urca pe scena alaturi de Stephen O’Malley

Redactia Radar de Media

Published

on

Stephen O’Malley, cunoscut drept membru fondator al legendarului grup SUNN O))) si unul din pionierii genului drone, va sustine in seara de 14 septembrie un concert eveniment in Club Control din Bucuresti. Muzicianul american va avea ca invitati o serie de muzicieni pe care ii puteti urmari si in cadrul festivalului George Enescu.

Pe scena din Club Control vor urca: Yoni Silver: Figura importanta in scena israeliana, colaborator cu Orchestra Filarmonica din Israel si Ansamblul din Tel Aviv. Ilan Volkov: Conductor Principal al Orchestrei Scotiene BBC si Conductor Principal al Orchestre Simfonice Islandeze, colaborator cu Orchestra din Paris.

Maya Dunietz: Pianista, compozitoare, solista, un palmares ce numara 14 albume inregistrate in perioada 2002-2013. Shmil Frankel si Adam Sheflan – muzicieni contemporani, colaboratori cu diferite Orchestre si Filarmonici europene. Showul ii va avea ca invitati si pe *Valerinne*, in cadrul unui show special alaturi de Marius Costache (Discordless).

In stilul sau cunoscut, O’Malley va folosi un numar impresionant de 10 amplifcatoare, mare parte din acestea vintage. O’Malley a colaborat cu nume precum Burning Witch, Grave Temple, Sarin, Thorr’s Hammer, Teeth of Lions Rule The Divine sau Ginnugagap. In anii 90 a realizat grafica prentru nume legendare precum Earth, Emperor, Melvins sau Boris. Portofoliul sau include si un numar impresionant de colaborari solo cu artisti precum Attila Csihar (Mayhem), Aaron Turner (Isis) sau Greg Anderson (Goatsnake). Evenimentul incepe la ora 20:00 iar pretul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi achizitonate doar in seara concertului.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending