Connect with us

UTILE

Myswink.com ofera sanatatea sexuala necesara pentru o viata sexuala normala

Avatar

Published

on

“Pentru a putea avea o viata sexuala normala este necesara o stare de sanatate sexuala foarte buna. Din pacate, unele persoane au diferite afectiuni care fac ca viata sexuala sa nu fie la nivelul normal, fapt care poate avea repercursiuni asupra mai multor aspecte, viata sociala sau viata de familie, fiind doua dintre aspectele care sunt influentate intr-un mod negativ de catre afectiunile sexuale. Afectiunile sexuale afecteaza atat barbatii cat si reprezentantele sexului frumos, cu mentiunea ca barbatii sunt mai predispusi la aparitia afectiunilor sexuale decat femeile.

 

Disfunctia erectila este cea mai populara afectiune sexuala

Disfunctia erectila este cea mai populara afectiune sexuala, aceasta afectiune afectand un numar din ce in ce mai mare de barbati. Cauzele aparitiei acestei afectiuni sunt multiple si vor fi prezentate in continuare. Pana la prezentarea cauzelor aparitiei disfunctiei erectile, trebuie oferita o definitie a acestei afectiuni pentru a putea fi identificata cat mai usor de catre barbati.

Disfunctia erectila este definita prin incapacitatea mentinerii erectiei pe toata durata actului sexual. Aceasta manifestare poate aparea ocazional sau in timpul fiecarui act sexual. In momentul in care incapacitatea mentinerii erectiei pe toata durata actului sexual devine constanta, este clar ca este vorba despre o afectiune medicala. Cu toate ca este neplacut sa suferi de aceasta afectiune sexuala, trebuie stiut faptul ca disfunctia erectila nu inseamna sfarsitul vietii sexuale.

Medicina a evoluat foarte mult de-a lungul anilor, motiv pentru care aceasta este capabila sa ofere solutii viabile pentru tratarea disfunctiei erectile. Trebuie sa iti faci curaj pentru a cere ajutor si trebuie sa ceri ajutor doar specialistilor care lucreaza in domeniul tratarii disfunctiei erectile. Pe piata exista foarte multe medicamente despre care se spune ca trateaza aceasta afectiune medicala insa, din pacate, foarte multe dintre aceste medicamente nu ofera niciun rezultat, singurul scop al acestor medicamente este de a produce un profit cat mai mare.

 

Cauzele aparitiei disfunctiei erectile

Disfunctia erectila este una dintre cele mai complicate afectiuni medicale cu care se poate confrunta un barbat. Aceasta afectiune conduce la scaderea stimei de sine, acumularea frustrarilor, stare de nervozitate, dar si la degradarea relatiei de cuplu sau la degradarea relatiilor sociale. Din nefericire, aceasta afectiune afecteaza un numar din ce in ce mai mare de barbati, motiv pentru care trebuie cunoscute care sunt principalele cauze care conduc la aparitia disfunctiei erectile. Din momentul in care aceste cauze sunt cunoscute, fiecare barbat are posibilitatea de a face tot ceea ce este posibil pentru a putea preveni aparitia disfunctiei erectile. In cazul in care aceasta apare, nu trebuie intrat in panica sau in depresie pentru ca disfunctia erectila poate fi tratata.

Cauzele care conduc la aparitia disfunctiei erectile se impart in doua categorii, si anume: cauze fiziologice si cauze psihologice. Din categoria cauzelor fiziologice, cele mai importante motive care conduc la aparitia disfunctiei erectile sunt urmatoarele:

 • Diabetul zaharat
 • Boli cardiovasculare
 • Hipertensiune arteriala
 • Sindrom metabolic
 • Traumatismele de la nivelul pelvisului sau a coloanei vertebrale
 • Tulburari de somn
 • Sindromul Peyronie
 • Fumatul, consumul exagerat de alcool sau consumul de droguri
 • Scleroza multipla
 • Sindromul Parkinson

Aparitia disfunctiei erectile poate fi cauzata si de catre factori psihologici, avand in vedere ca psihicul uman joaca un rol foarte important. Printre cei mai importanti factori psihologici care pot sta la baza aparitiei disfunctiei erectie se afla:

 1. Starile de anxietate si de frustrare
 2. Stima de sine scazuta
 3. Sentimentul de singuratate
 4. Nivel scazut de comunicare cu partenera de cuplu

Cauzele psihologice care stau la baza aparitiei disfunctiei erectile pot fi tratate prin doua modalitati, si anume: prin medicamentatie sau prin apelarea la serviciul de consiliere psihologica. De cele mai multe ori, cauzele psihologice care conduc la aparitia disfunctiei erectile sunt rezolvate cu ajutorul unui psiholog.

 

Aparitia disfunctiei erectile nu inseamna sfarsitul vietii sexuale!

Indiferent de motivele pentru care a aparut disfunctia erectila, trebuie stiut faptul ca aparitia acestei afectiuni nu inseamna neaparat si sfarsitul vietii sexuale. In cazul in care se apeleaza la specialisti, aceasta disfunctie poate fi tratata destul de usor si fara prea mari batai de cap sau stres. Myswink.com este una dintre cele mai eficiente solutii la care pot apela barbatii care se confrunta cu disfunctia erectila. Aceasta solutie este 100% certificata motiv pentru care personalul calificat care lucreaza in cadrul acestei farmacii este cel mai in masura sa ofere solutiile necesare pentru tratarea disfunctiei erectile.

Pentru a putea beneficia de solutiile oferite de catre un doctor licentiat in tratarea disfunctiei erectile, este necesara crearea unui cont pe site-ul mai sus mentionat si de plata unui abonament. Dupa realizarea acestor pasi, vei intra in contact cu un doctor care dupa ce iti va adresa anumite intrebari, va face o evaluarea a starii de sanatate din punct de vedere sexual si va prescrie tratamentul cel mai indicat pentru a trata disfunctia erectila. Toate produsele prescrise de catre doctorii care lucreaza in cadrul acestui site, sunt realizate in SUA, dupa cele mai eficiente retete pentru tratarea disfunctiei erectile.

 

Concluzii

Aparitia disfunctiei erectile nu trebuie sa ii faca pe barbati sa isi piarda increderea in fortele proprii sau sa ii faca sa se izoleze fata de reprezentantele sexului frumos. Ca multe alte afectiuni, si disfunctia erectila poate fi tratata in cazul in care se apeleaza la serviciul oferit de catre o echipa de profesionisti. O astfel de echipa poate fi contactata prin intermediul celor de la myswink.com. Asadar, nu intra in depresie sau in panica in cazul in care te confrunti cu disfunctia erectila, ci apeleaza la specialisti pentru a-ti recapata functia sexuala.”

 

Sursă foto: freepik.com

 

 

Comentarii

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

Angajații Edenred România și Edenred Digital Center donează 70 de zile de voluntariat în cadrul evenimentului global Idealday

Avatar

Published

on

Idealday a ajuns la a 4-a ediție în România și a implicat 110 angajați

 

70 de zile au fost donate de angajații companiilor Edenred din România în cadrul celei de-a 4-a ediții a evenimentului maraton Idealday, desfășurat pe 16 octombrie. Idealday este un eveniment de o zi dedicat acțiunilor de solidaritate în cadrul comunităților locale în care este prezent grupul Edenred.

 

În România, angajații Edenred și Edenred Digital Center s-au implicat în acțiuni de susținere a proiectelor de educație online, educație nutrițională și promovarea unui stil de viață sănătos și protejarea mediului.

 

„Solidaritatea este cuvântul cheie în Edenred, iar, pentru Idealday, am ales să ne implicăm în cauze în care credem, cauze ce ne unesc şi ne dau speranță într-un viitor mai bun, ce va permite şi încuraja progresul. Într-un an atipic și greu încercat pentru toți, angajații Edenred din România au donat timp și s-au implicat într-un maraton al faptelor bune care au vizat, în primul rând, copiii din medii defavorizate”, declară Dana Sîntejudean, Managing Director Edenred România.

 

Edenred și Edenred Digital Center susțin educația online

Într-o perioadă dificilă pentru sistemul educațional, Edenred și Edenred Digital Center, în parteneriat cu asociația Code Kids, care participă la formarea competențelor digitale pentru copiii din mediile rural și urban mic, donează tablete și abonamentele de internet pentru un an, copiilor din comuna Raciu, judeţul Dâmboviţa.

Sprijinirea copiilor din Raciu este unul dintre proiectele centrale ale acțiunilor de voluntariat de anul acesta derulate de companiile Edenred. Astfel, în cadrul acțiunii, aceștia au primit și rechizite necesare pentru școală și materiale sanitare, precum geluri dezinfectante și măști de protecție.

Pentru că Idealday a coincis cu Ziua Mondială a Alimentaţiei Sănătoase, ca parte a programului „FOOD – Hai la 1 la Masă”, Edenred a oferit, de asemenea, un prânz sănătos copiilor ce frecventează cursurile de programare oferite în comunitate de Code Kids.

Alimentație și stil de viață sănătoase pentru angajați

Continuând acțiunile programului de nutriție FOOD, implementat de Edenred în România și gândit pentru a pune în legătură angajații aflați în timpul programului de lucru cu unitățile alimentare de proximitate care oferă alternative alimentare sănătoase, Edenred le-a oferit 80 de prânzuri sănătoase angajaților din două companii partenere – fabrica de încălțăminte Alba Mare și spălătoria ecologică Top Wash.

Stilul de viață sănătos și activ este promovat și în cadrul organizației, unde, anul acesta, angajații Edenred primesc, la aniversări, brățări fitness și cântare inteligente, pentru a-i ajuta să se mențină sănătoși.

De asemenea, mediul este un subiect tot mai important, iar conservarea lui a devenit un deziderat pentru angajații Edenred, care, în cadrul Idealday, au participat la o amplă acțiune de igienizare a Deltei Văcărești din Capitală.

Cursuri de securitate online pentru copiii vulnerabili, în parteneriat cu SOS Satele Copiilor România

Seria de acțiuni de voluntariat în cadrul Idealday a continuat cu seminarii susținute de 16 angajați ai hub-ului internațional de IT Edenred Digital Center, în parteneriat cu SOS Satele Copiilor România. Copiii vulnerabili din medii defavorizate au participat la sesiuni de pregătire pe teme de securitate în mediul online și consiliere profesională. Angajații Edenred Digital Center îi ajută să ia decizii corecte în parcursul lor școlar și profesional, arătându-le cum pot afla ce aptitudini au, pentru a le fi mai ușor să decidă ce școli și cursuri să urmeze.

 

„Ne-am implicat cu responsabilitate, alături de Edenred România, în acțiuni de sprijin al copiilor din medii defavorizate, care au cea mai mare nevoie de îndrumare. Ca de fiecare dată, colegii meu s-au mobilizat și cu ocazia Idealday și și-au exprimat dorința de a continua, pe termen lung, parteneriatul cu SOS Satele Copiilor România”, spune Răzvan Popescu, HR Director&Site Leader Edenred Digital Center.

 

În aceeași direcție, developerii Edenred Digital Center au susținut ateliere de inițiere în JAVA, RPA și XML pentru copii care frecventează cursurile asociației Code Kids din Dobrogea.

Grupul Edenred desfășoară acțiuni de responsabilitate socială în acord cu cele trei direcții asumate la nivel mondial: Ideal People, ce vizează îmbunătățirea calității vieții, Ideal Planet, dedicată conservării mediului, și Ideal Progress, concepută pentru a aduce plus valoare într-un mod responsabil, într-o manieră etică întregului nostru lanț valoric.

În fiecare an, voluntarii Edenred România donează timp și se implică în acțiuni de responsabilitate socială, plantând copaci, sprijinind proiecte sociale destinate comunităților afectate de calamități naturale, familiilor defavorizate sau copiilor afectați de maladii incurabile.

În România, grupul Edenred este reprezentat de trei companii, Edenred România, hub-ul IT Edenred Digital Center și platforma de beneficii flexibile BenefitOnline.ro.

Edenred este o platformă lider de servicii și plăți și companionul zilnic pentru piața muncii ce conectează 50 de milioane de angajați și 2 milioane de comercianți parteneri din 46 de țări, prin intermediul a peste 850.000 de clienți corporativi.

Edenred oferă soluții de plată pentru situații specifice, precum alimente (vouchere de masă), flote și mobilitate (carduri de combustibil, vouchere pentru transport), stimulente (vouchere cadou, platforme de incentivare a angajaților) și plăți corporative (carduri virtuale). Aceste soluții contribuie la îmbunătățirea calității vieții și la creșterea puterii de cumpărare a angajaților, cresc atractivitatea și eficiența companiilor și revitalizează piața forței de muncă și economia locală.

Cei 10.000 de angajați ai Edenred se angajează să facă din piața muncii un ecosistem conectat mai sigur, mai eficient și mai simplu de utilizat în fiecare zi.

În 2019, datorită activelor sale tehnologice, grupul a gestionat un volum de afaceri de 31 de milioane de euro, din tranzacții realizate, în primul rând, prin intermediul aplicațiilor mobile, a platformelor online și cardurilor. Edenred este cotată la bursa de valori Euronext Paris și este inclusă în următorii indicatori: CAC Next 20, FTSE4Good, DJSI Europe și MSCI Europe.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

De unde putem achiziţiona mobilă pentru living ?

Avatar

Published

on

https://www.expomob.ro/livinguri/living-roma.html?fbclid=IwAR1DPfg50Zf5FY8CkbIiOZJ4xuEPZHtIzfBQYqcGR09pbRQ206vb0rDXaZs

             Fiecare incapere a locuintei tale are propriul sau rol, iar pentru ca livingul este una dintre cele mai importante, sunt multi cei care se orienteaza catre mobila living, produse pe care le gasim la ExpoMob. Te asteapta mai multe stiluri din care sa alegi, produsele sunt de cea mai buna calitate, iar avantajele sunt chiar foarte mari.

 

Care sunt preferintele tale ?

Stim ca nevoile si preferintele difera de la un caz la altul, insa ceea ce este important este faptul ca oricine poate cumpara mobila pentru living de la ExpoMob, in conditiile in care sunt acoperite nevoile tuturor. Sunt multi cei care dispun de o sufragerie moderna, minimalista, astfel ca si articolele de mobilier trebuie sa fie pe masura. Totusi, nu au fost uitati nici cei care le prefera pe cele traditionale si clasice, trebuie doar sa alegi exact ceea ce iti convine.

 

Dimensiuni pentru toate dorintele

Toate articolele de mobilier disponibile aici se gasesc in mai multe versiuni, fiind de dimensiuni diferite, astfel ca unele sunt potrivite pentru living-urile care dispun de o suprafata mai modesta, cat si pentru unele generoase, motiv pentru care nu iti va fi deloc dificil sa alegi mobila pentru sufragerie si living care sa te multumeasca.

https://www.expomob.ro/livinguri/living-roma.html?fbclid=IwAR1DPfg50Zf5FY8CkbIiOZJ4xuEPZHtIzfBQYqcGR09pbRQ206vb0rDXaZs

Cele mai practice produse

Articolele de mobilier din ziua de azi trebuie sa fie cat mai practice posibil, iar pentru asta stii ca te poti baza pe ExpoMob care iti aduce mult mai aproape produsele care merita sa fie incluse in livingul tau. Mobila pentru living poate ca gasesti la orice pas, insa important este ca aceasta sa fie exact ceea ce trebuie. Alege stilurile care se potrivesc pentru ca aici totul este mult mai simplu si mai comod.

 

Produse de calitate

Daca ai nevoie de un set de mobila pentru living, cu siguranta, te interseaza ca acesta sa fie de cea mai buna calitate, iar pentru a nu avea nici cel mai mic dubiu, atunci merita sa te orientezi catre ExpoMob. Toate produsele sunt de o calitate superioara si, in plus, acestea sunt comode si se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului.

 

Preturile care te atrag

La ExpoMob gasesti totul felul de mobila pentru sufragerie si important este faptul ca nu trebuie sa platesti o adevarata avere in acest sens. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si nimeni nu va face un important efort financiar din acest punct de vedere si nici rabat la calitate atunci cand apeleaza aici.

 

Afla tot ce te intereseaza direct online

Aici ai oportunitatea de a te documenta online despre mobila living moderna daca te intereseaza si ai nevoie de asemenea produse pentru locuinta ta. In acelasi timp, si mobila pentru living clasica este la mare cautare si ai sansa de a afla tot ce conteaza referitor la aceste produse. Cu siguranta, orice persoana vrea sa se documenteze cat de bine se poate cu privire la articolele de mobilier pe care si le doreste, iar acum totul este mult mai simplu si mai rapid aici.

 

Alegi usor ceea ce iti doresti

Daca ai nevoie de un living grozav, clar este necesara mobila potrivita, iar la ExpoMob gasesti tot ce iti doresti cu numai cateva click-uri. Dupa cum te asteptai deja, acesta este un magazin online foarte bine pus la punct, unde ai parte de conditiile ideale si unde poti sa faci mari economii de timp per total. Totodata, ai sansa de a evita magazinele fizice si toate neplacerile aduse de acestea, motiv pentru care mobilarea locuintei tale, cu siguranta, se poate face prin intermediul produselor ExpoMob.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

Cum să porţi corect costumele de trening pe stradă ?

Avatar

Published

on

            Sunt foarte multe persoane care evita sa iasa in trening pe strada, considerand ca nu arata bine si ca toti se vor uita ciudat. In realitate insa, treningurile pot fi purtate si pe strada cu foarte mare succes, dupa cum spune Rebelion.ro, insa este necesar sa se tina cont de mai multe aspecte.

 

Pana acum aproximativ un an, in fitness nu se putea vorbi despre tendinte. Practic nu conta cum se imbracau cei ce practicau sport si era suficient sa fie purtat un trening pentru barbati si atat, indiferent de modelul sau. Zonele din plasa erau mari, dar acum nu mai sunt la fel de extinse, insa in prezent sunt la moda treningurile care au zone mari de culoare.

 

Piese de trening care combina moda si functionalitatea

In primul rand, pentru sport trebuie sa fie aleasa imbracamintea confectionata din tesaturi performante, astfel incat sa nu creeze disconfort si sa nu scoata in evidenta imperfectiunile. Cheia este ca imbracamintea de antrenament sa fie confectionata dintr-o tesatura de calitate, care sa permita o uscare rapida, este rezistenta la mirosuri si absoarbe foarte bine umezeala. Aceste piese pot fi purtate cu succes pe strada si atunci cand utilizatorul nu face sport.

 

Treningurile necesita accesorizare

Este nevoie de o singura piesa pentru a obtine aspectul dorit, atat pe strada cat si la sala. O pereche de ochelari de soare cu oglinda, o jacheta din piele structurata, o camasa legata in jurul taliei, toate sunt idei care sa dea tinutei un aer sportiv si elegant totodata. Nu se va adauga niciodata o jacheta de epoca cu franjuri la un trening si nici ochelari ochi de pisica cu imprimeuri wild la pantalonii de trening.

 

Treningurile nu se poarta niciodata la tinute de ocazii

Cu siguranta este nepotrivit un trening la un eveniment important unde barbatii merg la costum. A aparea la un astfel de eveniment in pantaloni de trening si cu hanorac este o lipsa de respect pentru gazde si ceilalti invitati. Deci, acesta este unul dintre putinele locuri in care treningul nu poate fi purtat.

Persoanele care au dubii si nu stiu daca pot sau nu sa poarte treningul intr-o anumita situatie sau ce culori sa aleaga, pot merge pe variante neutre. Spre exemplu, primul trening poate fi ales in culori care sa nu iasa in evidenta. Ulterior pot trece la imprimeuri cat mai cuminti sau la culori mai indraznete, pe masura ce se obisnuiesc cu ideea de a purta trening.

In combinatia potrivita, treningurile pot fi purtate aproape peste tot fara sa atraga atentia asupra lor in mod negativ. Conform trendurilor actuale, nu mai este deloc obligatoriu ca treningurile sa fie pastrate pentru sala sau pentru sport in aer liber si vor arata la fel de bine in orice spatiu public in combinatia perfecta si cu accesoriile alese corespunzator. Un trening combinat cu pantofii sport potriviti si cu tricoul perfect, va crea cu siguranta un look fashion care va atrage priviri admirative.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending