În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”: Andreea Mantea și Elena Merișoreanu au luat cu asalt Piața Obor! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”: Andreea Mantea și Elena Merișoreanu au luat cu asalt Piața Obor!

Published

on

              În această seară, la “Trăiri alături de Andreea Mantea”, telespectatorii vor descoperi o nouă filă din impresionanta poveste de viață a îndrăgitei vedete TV.

 

Dacă în edițiile trecute ale reality show-ului de la Kanal D, fanii acesteia au putut-o urmări prinsă în tot felul de activități, de la cules de struguri, în locurile natale, până la ritualurile de înfrumusețare la care apelează pentru a-și menține și pune în valoarea frumusețea naturală, iată că în ediția din această seară, vedetă își va etala abilitățile de gospodină perfectă. Elena Merişoareanu, îndrăgita interpretă de muzică populară, o însoțește pe Andreea într-una dintre cele mai generoase piețe ale Bucureștiului.

Ajunse în piața agroalimentară, cele două vedete fac turul tarabelor,  iar în drumul lor după materia prima necesară, se bucură de povești extraordinare de viață ale comercianților. Elena Merișoreanu oferă și un moment muzical ad-hoc, spre bucuria privitorilor; mireasma plantelor, legumelor și fructelor din piață le poartă pe cele două vedete într-o incursiune fantastică, în anii copilăriei.

              “Când eram mică, plecam dimineață, împreună cu mamaia, înainte să răsară soarele, și adunăm plante medicinale; unele plante trebuie culese când încă au rouă pe ele. Nu există plantă medicinală pe care să mi-o arăți și să nu știu ce este și la ce folosește”, spune fascinată Andreea Mantea.

Cum s-au descurcat cele două gospodine la pusul murăturilor pentru sezonul rece și ce peripeții au întâmpinat, veți putea afla urmărind, în această seară, de la ora 23:15, într-o nouă ediție a reality show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, difuzată la Kanal D!

 

 

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending