Connect with us

ALL MEDIA

N-o sã-ţi vinã sã crezi ce vedetã de la noi poartã porecla de „Goe”!

Redactia Radar de Media

Published

on

E frumoasã, e sexy şi nu te-ai fi aşteptat niciodatã sã poarte o asemenea poreclã. Ei bine, Soranei Darclée Moga i-a rãmas numele de Goe în familie. Şi nu întâmplãtor. Când era micã, Sorana a avut ocazia sã cãlãtoreascã alãturi de mama ei cu trenul, la Cãlãraşi, unde le aştepta restul familiei pentru o petrecere. Cântãreaţa a profitat de o clipã de neatenţie a mamei sale şi a tras semnalul de alarmã, oprind trenul undeva în câmp. Acum îşi aminteşte cu plãcere întregul moment, însã atunci doar în pielea ei sã nu fi fost.

„Nu m-am putut abţine când am vãzut maneta coloratã pe perete. M-am ridicat pe vârful picioarelor şi m-am prins de ea. Mama m-a strigat, dar era prea târziu. Eram sigurã cã n-o sã se intâmple nimic, dar desfãşurarea de forţe care a urmat a fost impresionantã!” îşi aminteşte amuzatã Sorana.

Începând de joi, 18 aprilie, telespectatorii o vor putea urmãri pe Sorana în cel mai nou format de divertisment. „Next Star” este emisiunea în care protagoniştii sunt cei mai talentaţi copii ai României, cu vârste între patru şi zece ani, care au fost selectati in urma aptitudinilor deosebite pentru muzica, teatru, dans etc.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending