Naami propune stiluri diverse, pentru fiecare zi - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Naami propune stiluri diverse, pentru fiecare zi

Published

on

Naami, un nume de referință pentru femeile ce pun accent pe stil și ținute diverse, propune piese vestimentare pentru toate gusturile. În prag de sărbători, când interesul de a crea o ținută spectaculoasă este tot mai mare, Naami ar putea fi răspunsul potrivit nevoilor.

 

Cu fiecare zi, o nouă ținută

Sunt puține femei care își cunosc stilul, definit și adoptat în fiecare ținută. De fapt marea majoritate se lasă purtată de valul impresionant de opțiuni, de tipare și modele deosebite. Astfel, se îndreaptă către opţiuni dintre cele mai diverse, descoperind în timp care este și clasa celor la care ar trebui să se oprească. Din fericire, au și de unde alege.

Se spune că frumusețea este în ochii privitorului. Așadar, acest concept se aplică perfect când vine vorba de colecția impresionantă de ținute, regăsite în cadrul magazinului online www.naami.ro. Pentru că sunt atât de diferite, pentru că fiecare în parte are farmecul său ce dorește să îl scoată în evidență, Naami are propuneri tot atât de diverse pe cât de versatile sunt gusturile purtătoarelor.

 

Iată câteva dintre propunerile ce sunt exemple edificatoare pentru vasta colecție de piese vestimentare de la Naami:

Rochia Lotty

Advertisement

Face parte din lista de opțiuni a rochiilor de zi, o ținută tricotată pe cât de confortabilă pe atât de chic. Modelul pliurilor, un laitmotiv de altfel, se regăsește atât la linia bustului, alungită, cât și pe partea abdomenului. Mâneci lungi, o linie dreaptă și simplă ce se completează în puterea de impresionare, căci este de un roșu seducător.

Potrivită la birou, de ce nu chiar pentru o petrecere la birou, căci tot e perioada evenimentelor de genul.

 

Margo, rochia de seară

O preferință aparte a femeilor este legată de rochiile de seară. Întrucât o mare parte dintre acestea aleg varianta de non culoare, o rochie neagră, acum este și șansa de a ieși din tipare. Așadar, Margo este fix ce trebuie. O rochie fără mâneci, cu accent pe partea de bust, atât prin decolteul sau de tip V cât și prin accentul de sub sâni.

Un model drapat impresionează fără doar și poate, însă în acest caz, pentru că direcţia acelor pliuri este pe orizontală, va crea impresia de linii mai extinse, de coapse și talie lată. Așadar, o provocare în acest caz este alegerea unei rochii cu un corespondent corect pentru fiecare siluetă în parte.

 

Salopeta, o altfel de abordare feminină

Advertisement

Nife este printre cele mai populare tipuri de salopete de la Naami. Cu mâneci lungi, linia pantalonului dreaptă, urmează un stil clasic. Dispune de buzunare laterale, de decolteu în V și talie elastică. All black a fost mereu în trenduri, iar de data aceasta în prezența unei salopete, cu atât mai mult va stârni admirație.

A nu se interpreta că trebuie să fie vorba doar de o siluetă impecabilă pentru a încerca oricare din variantele expuse. De altfel, Naami este universul ținutelor diverse, astfel că există opțiuni îndestulate atât pentru cele cu forme rubensiene, cât și pentru femeile în perioada de graviditate. Dacă este să rezumăm colecțiile disponibile aici se pot aminti marii producători cu ținute deosebite pe care Naami le include în listele de opțiuni: Colett, Moe, My Manifesto, Vera Fashion și mulți alții.

Pentru fiecare zi o altă variantă, pentru orice stil dorit, pentru preferințe diverse, Naami corespunde cu varietatea pe care orice femeie și-o dorește ca și aspect primordial al garderobei.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending