Connect with us

Emisiuni

Nadia Comăneci, Stela Enache, Cocuța și Bogdan Boantă, invitați speciali la Next Star

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Talent show-ul Next Star continuă cu o nouă ediție și cu cei mai talentați copii ai României, sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1. 

 

De această dată, micuții concurenți vor avea parte la rândul lor de surprize atunci când vor avea ocazia să se întâlnească față în față cu idolii lor. Rând pe rând, Stela Enache, Nadia Comăneci, Cocuța și Bogdan Boantă își vor face apariția pentru a-i susține pe micuți, pentru a-i încuraja să lupte în continuare pentru visurile lor și pentru a deveni nume cunoscute în muzică, gimnastică sau dans contemporan.

 

În fiecare sâmbătă, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților, copii curajoși și talentați, care îi vor surprinde cu abilități uimitoare sau care îi vor pune în dificultate cu replicile lor. Micuții vor încerca să-i impresioneze pe jurați și să se califice în marea finală, care pune în joc Trofeul Next Star, în valoare de 20.000 de euro. Cum vor interacționa la masa juriului Loredana, Ștefan Bănică și Dorian Popa, telespectatorii Antenei 1 pot vedea sâmbătă, de la ora 20:00.

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending