Connect with us

Duminică, 27 septembrie, în ultima zi a festivalului din Baia Mare, începând de la ora 19:00 pe scena amplasată pe Bulevardul Unirii vor urca Naguale, Connect-R, 3 Sud Est, VAMA, BUG Mafia și Tinie Tempah, iar Buzdugan și Morar, matinalii de la Radio Zu, vor întreține atmosfera. Ediția cu numărul XXIII a sărbătorii municipiului Baia Mare, „Sărbătoarea Castanelor”, s-a transformat anul acesta în „Festivalul Castanelor 2015”.

Vremea nu a ținut vineri cu organizatorii, fiind obligați să anuleze Parada oficială din cadrul Festivalului Castanelor 2015 din cauza ploii, dar spre seară vremea și-a revenit, iar mii de tineri dornici de distracție și oameni trecuți de prima tinerețe s-au adunat la scena amplasată pe Bulevardul Unirii, unde au concertat Sabrina, C.C.Catch, Culture Beat, Faydee & Tara, Delia& Band, unde au ascultat cu nostalgie hiturile anilor anilor 80-90.

Sâmbătă seara Nicoleta Nucă a încins atmosfera, urmată fiind de Randi &Jo, Dr. Alban și Alexandra Stan. Focul de artifici, care a început în jurul orei 22:00, a luminat cerul Băii Mari timp de o jumătate de oră, după care Chicane, Vunk şi Andra au continuat spectacolul.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending