Connect with us

EVENTS

NANA, cu al său mega hit „Lonely” promite un super show la We Love Music Festival! Ce mesaj are pentru fanii români!

Published

on

Reclame

Cunoscutul rapper de origine ghaneză Nana vine în România vara aceasta la We Love Music Festival, cel mai mare festival organizat în regiunea Vâlcea.

Nana, pe numele său real Nana Kwame Abrokwa este un rapper și D.J. german care a atins faima internațională în a doua jumătate a anilor 1990. Albumul său de debut omonim din 1996 a fost certificat cu platină în Polonia și aur în Germania și Elveția. Odată cu hitul din 1997, „Lonely” , a ajuns pe primul loc în Germania și Elveția și a fost certificat cu platină în Germania.

Artistul pregătește un super show pentru data de 20 august, când va urca pe scena festivalului. Iată ce a transmis artistul fanilor români printr-un mesaj video postat pe pagina de Instagram a We Love Music Festival.

„Bună tuturor, sunt Nana, aka Darkman. Ne vedem pe 20 august la We Love Music Festival, în Vâlcea, Platoul Fețeni. Veniți la festival și vom face o călătorie în timp cu piese precum Lonely, Darkman, Remember the Time și multe altele. Vă aștept pe 20 august.”

We Love Music Festival reunește, pe parcursul a 4 zile, peste 30 de artiști români și internaționali, ale căror hit-uri au definit muzica și au dominat topurile ultimelor decenii. Pe lângă Nana, pe scenă vor urca nume sonore precum Ronan Keating, Ricchi e Poveri, ATB , Blue, Jay Sean, Oceana, Lou Bega, Connect-R, 3 Sud Est, L.A. și mulți alții care vor face un show de top pe scena festivalului.

Festivalul se desfășoară în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Publicul se va bucura să audă live cele mai tari hituri din anii 2000 și nu numai.

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top români și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru cei puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă, cu artiști români și internaționali, vor fi completate de DJ și MC de top ce vor transforma locul într-o mare petrecere întinsă de seara până în zorii zilei.

Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

We Music Festival – Dă tonul naturii tale muzicale!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending