Narcisa Iorga o acuză pe şefa CNA că minte cu privire la motivul pentru care a dorit să ajungă la Traian Băsescu. Laura Georgescu dezminte orice acuzaţie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Narcisa Iorga o acuză pe şefa CNA că minte cu privire la motivul pentru care a dorit să ajungă la Traian Băsescu. Laura Georgescu dezminte orice acuzaţie!

Published

on

Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului o acuză pe Laura Georgescu, şefa instituţiei, că minte cu privire la motivul pentru care a dorit să ajungă la Traian Băsescu.

Redăm postarea acesteia de pe blogul său, “Despre audiovizual”:

“Laura Georgescu a declarat ieri că s-a adresat «instituţional» Preşedinţiei, susţinând că din zona preşedintelui ar veni o vulnerabilitate către CNA, şi nu din partea ei. Invoca încălcarea unei directive europene prin actul de promulgare a unei legi de modificare şi completare a legii audiovizualului. În realitate, Laura Georgescu a trimis o «informare» către Administraţia Prezidenţială cu două zile după promulgarea şi publicarea legii. Nu răspunsul de la Cotroceni a venit cu două zile mai târziu, aşa cum încearcă să lase impresia. Minciuna are însă picioare foarte scurte, la cest nivel instituţional şi mai ales public.”

Narcisa Iorga mai spune că nu există nicio prevedere legală care să dea dreptul unei instituţii cum este CNA să se adreseze preşedintelui României pentru a-i cere să nu promulge o lege.

Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 TV, că preşedinta Consiliului Naţional al Audiovizualului, Laura Georgescu, “trebuie să plece”, pentru salvarea independenţei instituţiei, afirmând că CNA devine o vulnerabilitate în rapoartele UE.

Cel care o poate schimba din fruntea CNA este Victor Ponta, mai spune şeful statului. Reamintim că Georgescu a fost numită numită la propunerea premierului.

Traian Băsescu a mai adăugat că şefa CNA este “un om de proastă calitate”, lucru dovedit atunci când aceasta a lăsat să se înţeleagă că ar avea susţinerea ambelor palate”.

Şefa CNA, Laura Georgescu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu a încălcat legea şi nu a făcut nimic împotriva instituţiei pe care o conduce. În opinia sa, este obligatoriu ca un şef de instituţie să aibă relaţii corecte instituţionale cu principale instituţii din stat.

Ea a mai subliniat faptul că a încercat să-l contacteze pe preşedintele ţării, deoarece el a promulgat în data de 9 iulie, Legea 103 din 2014 privind modificarea şi completarea Legii audiovizualului 504 la articolul 42, făcând o discriminare între persoanele cu «handicap de auz» faţă de cele cu deficienţe de văz.

“Atunci mi s-a părut normal să atrag atenţia că s-a încălcat directiva europeană care le tratează ca fiind la pachet (preponderenţa având-o persoanele cu deficienţe de văz), modificarea fiind dată doar cu 10 luni înainte de trecerea la televiziunea digitală care presupune servicii de acces pentru aceste două categorii.”, a spus Laura Georgescu.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Hackr

    18 iulie 2014 at 12:02

    merita sa fie pusi toti la zid toti de la “cna” si impuscati pe loc fura toti ia dai in sloboz sa fie inchis cna JOS CENZURA HUOOOO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending