Connect with us

A-Z NEWS

Narcisa Iorga: ”Proxenetul televiziunii este CNA, asistentele TV, o marfă”

Published

on

Narcisa Iorga, fost membru CNA, afirmă pe blogul său, că atât timp cât CNA permite difuzarea programelor care tolerează prostituția, își asumă rolul de proxenet.

Peste 40 de persoane, printre care Daniela Crudu, sora acesteia – Ana Maria, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu, majoritatea femei, asistente de televiziune și manechine, au fost audiate, joi, la Secția 19 din Capitală.

Dosarul de proxenetism este coordonat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, care au început urmărirea penală in rem, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Asistentele tv n-au nicio legătură cu presa. Sunt niște fete cu școală puțină și ifose multe, nu știu cât de bine plătite de către televiziuni, dar tare doritoare de expunere în ținute cât mai sumare, de apariții în emisiuni cât mai promiscue, care să le propulseze în așa zisa lume mondenă a Capitalei. De fapt, ele se oferă pe tavă potentaților zilei, în ochii tuturor, fără complexe și fără restricții. Nu sunt nimic mai mult decât o marfă. Grav e că ele devin modele și aici ar fi trebuit să intervină CNA. N-a făcut-o în mod serios și constant, iar tentativele pe care le-a avut până acum trei ani, când mai îndrăznea să întrerupă emisia unor posturi pentru abateri grave de la lege, au fost anulate după ce aliații lui Dan Voiculescu din CNA au pus stăpânire pe Consiliu.”, scrie Narcisa Iorga pe blog.

CNA a închis de multe ori ochii în fața emisiunilor promovate de Antena 1.

„Antena 1 este televiziunea care a transformat divertismentul în spectacole odioase de expunere a femeii ca obiect sexual, sub privirile întoarse într-o parte ale majorității membrilor CNA, dependenți de influența exercitată de familia Voiculescu în partidele care i-au numit și îi susțin în funcțiile călduțe din Consiliu.”, este de păre Iorga.

Iorga afirmă că atât timp cât Consiliul Național al Audiovizualului nu va lua nicio măsură în ceea ce privește prostituția din televiziuni, acest show macabru va continua nestingherit.

”Câtă vreme CNA permite aceste expuneri constante de obiecte sexuale în programele de televiziune, se poate spune că mijlocește prostituția?

Câtă vreme CNA nu reacționează în sensul aplicării legii audiovizualului și al interesului public față de modul în care o televiziune arată publicului cum ”se fac bani”, se poate spune că îndeamnă la practicarea prostituției?

Câtă vreme CNA acceptă că un post de televiziune recurge la astfel de programe doar pentru a obține foloase materiale de pe urma audienței, se poate spune că tolerează prostituția acestuia?

Advertisement

Dacă toate acestea se întâmplă înseamnă că proxenetul televiziunii este CNA.”, conchide Narcisa Iorga.

Pe Narcisa Iorga o puteți urmări pe https://www.facebook.com/narcisa.iorga.7?fref=ts sau la www.cutiapandorei.net.

 

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending