Connect with us

A-Z NEWS

Narcisa Iorga: ”Transmiteți online ședințele CNA! Valentin Jucan, ai promis!”

Published

on

Narcisa Iorga, fost membru CNA, pledează public pentru transmiterea online a ședințelor instituției unde a activat. Acestea se desfășoară în fiecare marți și joi, începând cu ora 10.00 și sunt publice, conform Legii Audiovizualului.

În luna septembrie a anului trecut, când se dezamorsa criza din CNA, provocată de comportamentul și limbajul inadmisibile ale Laurei Georgescu, membrii CNA – printre care mă aflam și eu – au convenit ca transmiterea on line a ședințelor publice ale CNA să fie reluată după alegerile prezidențiale. Am negociat atunci, cu Valentin Jucan de o parte, și cu Răsvan Popescu, Radu Călin Cristea, Lorand Turos și Monica Gubernat, de cealaltă parte. Îmi aduc aminte perfect promisiunea lui Valentin Jucan: dacă instituția CNA nu va transmite ședințele pe site-ul propriu, eu voi relua transmiterea pe pagina de Facebook.

Au trecut deja două luni de la alegerile prezidențiale și patru luni de la promisiune. A fost, așadar, timp suficient pentru organizare. Începând de astăzi, în preziua fiecărei ședințe publice a CNA, voi posta această fotografie. Cine susține demersul meu, poate prelua fotografia pe propriul wall.

CNA

Ședințele publice ale CNA au loc în fiecare marți și joi, începând cu ora 10.00. Acestea sunt publice, conform Legii audiovizualului. CSM transmite on line ședințele sale. CNA refuză, deși chiar în Comisia de cultură a Senatului s-au făcut promisiuni că ședințele publice vor fi transmise pe site. Contribuabilii la bugetul de stat ar avea astfel posibilitatea să urmărească modul în care o autoritate publică așa cum este CNA și garant al interesului public își îndeplinește această misiune. Refuzul transparenței are o singură explicație: acoperirea deciziilor arbitrare ale CNA.”, a scris fostul membru CNA pe pagina sa de facebook.

Narcisa Iorga a fost membru CNA din octombrie 2008 până în octombrie 2014, ea fiind propusă în această funcție de preşedintele României.

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending