Narcisa Iorga vrea ca CNA să ia atitudine asupra atacurilor politice ale televiziunilor
Connect with us

ALL MEDIA

Narcisa Iorga vrea ca CNA să ia atitudine asupra atacurilor politice ale televiziunilor

Published

on

Narcisa Iorga a propus ca CNA-ul sa  sa ia o decizie in privinta implicarii politice a posturilor si realizatorilor de televiziune.

Decizia a venit in urma unei monitorizari pe primele doua saptamani din acest an, in special pentru emisiunile politice de la Antena 3, B1 TV si Romania TV.

Membrilor CNA le-a trebuit aproape o ora doar ca sa decida daca sa discute sau nu aceasta propunere, lucru care ar urma sa se intample intr-o sedinta viitoare.

“Pornind de la emisiunea Sinteza Zilei din 14 ianuarie, am propus ca CNA sa ia o atitudine in timp cat mai scurt de la producerea unor derapaje extraordinare, asa cum percep eu ca au fost cele din emisiunea amintita de la antena 3 (“Sinteza Zilei”).

Personal consider ca implicarea politica peste masura a realizatorilor, respectiv a posturilor de televiziune trebuie oprita, dincolo de principiile libertatii de exprimare sau libertatii de opinie.

Faptul ca peste imaginile unor persoane publice s-au suprapus mugete demonstreaza ca s-a depasit orice limita din punctul de vedere al bunului simt. Nu mai vorbim despre niciun fel de libertate de exprimare sau libertate de opinie.”, a afirmat membrul CNA.

In cele din urma, votul a fost unul pozitiv, la limita. Pentru au votat sase membri – numarul minim necesar pentru ca decizia sa treaca.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending