Connect with us

Reality Show

Narcisa Suciu și Dragoș Moștenescu aduc voia bună la Ferma vedetelor, in curând la PRO TV

Published

on

 

Narcisa Suciu și Dragoș Moștenescu sunt cel de-al treilea cuplu care a acceptat provocarea Ferma vedetelor și a renunțat la o viață plină de confort pentru a trăi în condiții ca acum 100 de ani. Cei doi nu se sperie de muncă, sunt pregătiți să facă față sarcinilor date de Nea Rață și să pună pe picioare o fermă dezafectată.

 

Pe cei doi prieteni îi leagă multe amintiri. Au cântat împreună în nenumărate rânduri și au trăit amintiri de neuitat, iar la lista lor de experiențe se va număra acum și experiența Ferma vedetelor.

 

Narcisa Suciu este o prezență unică în lumea muzicii românești, iar vocea ei inconfundabilă a cucerit publicul. Narcisa a revenit în țară, din Finlanda unde locuiește cu familia ei, special pentru proiectul Ferma vedetelor: “Sunt nerăbdătoare să ajung în Ferma vedetelor! Cred că este un proiect dificil și cred că nu este pentru oricine. Sper să mă acomodez ușor, să mă descurc și fără confortul cu care sunt obișnuită și să pot dezvolta o relație bună cu fiecare dintre concurenți!”

 

Dragoș Moștenescu este un showman complet: joacă, cântă și dansează. După serialul La Bloc, Dragoș a dezvoltat diferite proiecte artistice, iar dragostea pentru muzică a creat o strânsă legătură între el și Narcisa. “Am decis să particip la Ferma vedetelor în primul rând pentru provocare. Întoarcerea la condițiile de trai din anii 1900 și retrăirea vieții de atunci, mi se pare un lucru foarte interesant. Echipa de conviețurie contează și ea, în egală măsură. E important să ai oameni care să se integreze, să accepte și să “joace” jocul cu seriozitate. Mă aștept să găsesc o “tabără” rustică, autentică, înțelegere și calm din partea coechipierilor. Mă aștept să fiu o prezență utilă, agreabilă și să plec de acolo cu premiul cel mare!”, a spus Dragoș.

 

Noul sezon Ferma vedetelor pune la treabă 6 cupluri de vedete ce vor face față sarcinilor, greutăților, foamei, lipsei de confort și presiunii psihice la dublu! Monica Bârlădeanu și Nea Rață vor fi alături de ei pentru a-i susține și a-i ajuta să își atingă scopul final: transformarea fermei într-una funcțională.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Reality Show

Insula Iubirii: ”Ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

În cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, noi concurenți descoperă puterea irezistibilă a Insulei Iubirii și efectele acestui test de cuplu pe care ei înșiși l-au dorit.

Cu fiecare nouă generație, concurenții au fost mai ascunși sau mai antrenați, însă de fiecare dată, adevăratele intenții au ieșit la iveală. Oameni maturi, cu relații stabile, cu mize importante și care și-au jurat fidelitatea au plecat în aventura vieții lor, însă s-au lăsat vrăjiți de puterea ispitelor și au îngenunchiat în fața lor.

”Eu ziceam că nu există dragoste la prima vedere și am ajuns să mă contrazic eu pe mine până la urmă. Vreau să simt că sunt femeie”, va spune o concurentă aflată în Thailanda în mijlocul unei furtuni de gesturi și sentimente, de gânduri, trăiri și emoții. Cine este aceasta și cum i s-a schimbat complet viața, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Cu doi concurenți noi, strategiile din Ferma – Un nou început! sunt date peste cap

Published

on

Foto Credit: PRO TV
 

După ce săptămâna trecută a intrat Zmărăndescu în fermă, concurenții au mai avut parte de un șoc: Ioana revine și nu cu mâinile goale – ea îl aduce în concurs și pe Matei, actor și fotomodel căruia îi place să aibă parte de atenția tuturor fetelor. Dacă grija lui Moroșanu este că, dintr-o dată, mai au două guri de hrănit, restul concurenților se concentrează să găsească noi strategii pentru următoarele voturi.

În această seară, de la 21:30, concurenții se luptă cu ei înșiși, dar și pentru mâncare. Va fi un duel cum nu au mai avut până acum: vor trebui să caute indicii în pădure, împărțiți în două echipe. Vor reuși ei să facă echipă, să uite de orice conflict și să găsească toată mâncarea ascunsă în pădure? De asemenea, va urma și un duel de recompensă, în care fetele îi vor surprinde pe băieți cu…mișcările lor sexy.

Este timpul, din nou, ca cei 12 concurenți să voteze cei doi servitori care vor duce munca grea în săptămâna în care Zmărăndescu este fermier șef. Vor avea rezultatul așteptat calculele făcute și scandalurile din ultimele zile? Rămâne de văzut în această seară, în noua ediție Ferma – Un nou început!

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Reality Show

Noi răsturnări de situație pe Insula Iubirii: ”Au fost absolut convinși că lornu li se poate întâmpla nimic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Aparent pline de încredere, patru noi cupluri au vrut să se supună celui mai greu test de relație, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera luni, 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, însă unii au uitat curând trecutul pentru a îmbrățișa un prezent mult mai ispititor! 

”Cred că mulți dintre cei care au urmărit celelalte sezoane de până acum și sunt fani ai emisiunii au foarte mare încredere în ei și în partenerii lor, un lucru foarte bun de altfel, motiv pentru care sunt absolut convinși că lor nu li se poate întâmpla nimic. Astfel, se gândesc la experiența Insula Iubirii ca la un mod de a se bucura de o vacanță în Thailanda, fără vreo implicație pentru relația lor. Din păcate, lucrurile nu au stat chiar așa, așa cum se va vedea și în cel de-al cincilea sezon”, a spus prezentatorul Radu Vâlcan.

La doar cinci zile distanță de cea mai intensă experiență trăită, în cel de-al patrulea sezon, Insula iubirii a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își expună relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască de acum înainte cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele, au pornit pe drumul de 10.000 de kilometri convinși că iubirea lor va triumfa. Cu toate acestea, în cel de-al cincilea sezon, care va avea premiera pe 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1, Insula Iubirii este însă martorul unei situații unice în istoria sa! Cine sunt personajele principale și cum li s-au schimbat complet viața în doar câteva ore, telespectatorii pot afla începând cu data de 22 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending